Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Rotary har givet penge til gode formål

Der har været vagtskifte i Rotary, idet Erling Pedersen har overladt Præsident erhvervet til Jørn Nissen.
Annonce

Ribe: Den lokale afdeling af Rotary har fået ny præsident, idet Jørn Nissen har overtaget roret efter Erling Pedersen.

Og den nye bestyrelse skal fortsætte det gode arbejde, som klubben har i gang, og man har netop givet penge til tre gode formål.

- Vores formål er at være et erhvervsnetværk af engagerede og motiverede mænd og kvinder, der sætter høje etiske standarder som mål. Vores møder skal være en oplevelse, og de skal kunne inspirere medlemmerne og samtidig være styrkende i sammenhold og fællesskab. Vores klub er også en humanitær forening, der på verdensplan er med i udryddelsen af for eksempel sygdommen polio,  siger Jørn Nissen.

Ribe Rotary er en klub, som består af personer med vidt forskellige baggrunde, men med ét fælles mål – at hjælpe andre og have et godt netværk.

- Vi har det seneste år støttet tre lokale projekter. Vi har fået forstørret fem billeder a Jacob A Riis, som blev givet til lokale skoler, hvor de forhåbentlig kan være med til at give tanker om, hvad en enkel person kan udrette. Farup Fælled har fået møbler til udendørs brug ved deres nye bygning, og den seneste donation er 10.000 kroner, der er givet til Børns Voksenvenner.  Det er 10.000 kroner til udflugter for foreningen, siger Jørn Nissen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce