Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe Vinfestival bliver afholdt i år

Verner Thomsen (t.v.) glæder sig til, at han igen kan skænke vin op til Ribe Vinfestival. Foto: Jørgen Breer Laursen
Den Lille Vinklub er klar til at holde vinfestival den 27. og 28. august. Nyt bliver, at billetter skal købes i forsalg.

Ribe: Det har været aflysningernes tid igennem de seneste år, da coronapandemien har gjort det mere end svært – for ikke at sige umuligt – at afholde større begivenheder.

Sidste år blev Ribe Vinfestival da også aflyst, men det vil ikke være tilfældet i år, understreger formand for Den Lille Vinklub, Verner Thomsen, der er arrangører.

Han slår fast, at Ribe Vinfestival bliver den 27. og 28. august i år, hvilket med stor sandsynlighed er beslutning, som glæder mange vindrikkende mennesker og ikke mindst Den Lille Vinklub.

Annonce


Vi er helt sikre på, at vi kan skabe en god vinfestival i år, og vi kan helt sikkert styre det. Vi vælger primært at sælge billetter i forsalg, da vi så bedre kan styre antallet af deltagere.

Verner Thomsen


- Vi er helt sikre på, at vi kan skabe en god vinfestival i år, og vi kan helt sikkert styre det. Vi vælger primært at sælge billetter i forsalg, da vi så bedre kan styre antallet af deltagere. Vi har ikke sat et tal på, hvor mange deltagere vi kan have, men vi ved, at det bliver færre end tidligere, og vi vil være sikre på, at vi kan håndtere begivenheden, siger Verner Thomsen.

- Vi vil gerne have så mange gårde i spil som muligt, så vi spreder det ud og undgår at mennesker kommer for tæt. Tidspunktet er jo også rigtig godt, for der er jo mange, som på det tidspunkt er færdigvaccineret. Og det er jo samtidig en begivenhed der afholdes under åben himmel. Vi glæder mig rigtig meget til at afholde vinfestivalen, og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at sikre at det sker på bedst mulig måde, siger Verner Thomsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce