Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribefestival aflyst: Brodøser aflyser festival for anden gang

Endnu engang må festivallen BrodeRibe aflyses grundet corona. Det blev den også for et år siden. Collage: Privat
Annonce

Ribe: Sidste år skulle BrodeRibe festivalen have været afholdt for første gang. Men de ihærdige ildsjæle, der stod bag, var nogle af de første, der blev ramt af nedlukningen, og nu rammes de så igen.

Festivalen skulle have været afholdt 12.-14. marts, men gruppen bad ser ikke nogen anden udvej end at aflyse endnu engang.

- Det er bare mega træls, men vi vælger at aflyse festivalen endnu engang, og det er vi selvfølgelig rigtig kede af. Alle aktører er allerede underrettede, og de har alle udvist fuld forståelse for, og de har alle givet stor opbakning til vores beslutning, siger Lisbet Krog Nielsen på vegne af bestyrelsen for festivalen BrodeRibe.

Gruppen tilbagebetaler penge, til alle der har købt billetter til workshops, middag og sangaften.


Det er bare mega træls, men vi vælger at aflyse festivalen endnu engang, og det er vi selvfølgelig rigtig kede af. Alle aktører er allerede underrettede, og de har alle udvist fuld forståelse for, og de har alle givet stor opbakning til vores beslutning

Lisbet Krog Nielsen


- Vi må brodere det væk, og vi vil gerne takke alle, for den opbakning der har været til festivalen - på trods af de usikre udsigter. Det er dejligt, at vi har solgt billetter, medlemskaber og fulgt med på både Facebook og hjemmesiden - det viser hvor meget der er brug for festivalen. Men med de nuværende restriktioner for Covid-19 ser vi, i BrodeRibes bestyrelse, os ikke i stand til at afholde broderifestival i 2021, som vi allesammen har drømt om, siger Lisbet Krog Nielsen

.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce