Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribepige og iværksætter vil hjælpe med kreative løsninger

Lotte Fuglsang er inspireret af trenden med at upcykle og skabe egne specielle effekter og begrebet DIY – do it yourself. Med den baggrund har hun fået gang i sin webshop glimmerpaa.dk. Privatfoto
Lotte Fuglsang har stablet et firma på benene, der har til formål at hjælpe folk med kreative pakkeløsninger.
Annonce

Ribe: Ribepigen Lotte Fuglsang vil sætte gang i kreativiteten i danske hjem, idet hun har udviklet alt-i-én løsninger til kreative hænder og hoveder.

Hun er iværksætteren bag den nye webshop glimmerpaa.dk, som tilbyder færdige bokse med alt, hvad man skal bruge for at komme i gang med kreative projekter.

Hun er inspireret af trenden med at upcykle og skabe egne specielle effekter og begrebet DIY – do it yourself. Hun har altid elsket at udvikle kreative og funktionelle løsninger, og hun fandt derfor også en masse inspiration på forskellige platforme.

Men efterhånden tegnede der sig et mønster.

- Hver gang jeg havde fundet mit næste DIY projekt, var der behov for at købe ind i flere forskellige webshops og fysiske butikker for at få de rigtige materialer hjem. Jeg brugte ydermere lang tid på at se videoer og sætte mig ind fremgangsmåden. Inden jeg overhovedet var kommet i gang, havde jeg brugt rigtig lang tid på et projekt, siger Lotte Fuglsang.


Det skal være en fed oplevelse at sidde med et projekt fra Glimmer Paa, derfor er kvaliteten i materialerne også vigtig for mig.

Lotte Fuglsang


For Lotte endte et kreativt projekt ofte med, at materialerne endte bagerst i skabet og ikke blev brugt, da det blev for omfattende, inden hun var igang. Hun besluttede sig derfor for at udvikle et koncept, der skulle gøre det let og enkelt for alle at komme i gang med kreative projekter.

Annonce

Indeholder alt

En kasse fra Glimme Paa indeholder pensler, garn, nåle, stof, maling, lim – alt hvad man skal bruge til det givne projekt, desuden medfølger der en dansk vejledning og danske videoer til alle projekter.

- Tidligere når jeg har lavet kreative produkter til hjemmet, har jeg altid haft fokus på gode og funktionelle løsninger, og det er noget jeg har taget med, da jeg udviklede produkterne man ser i webshoppen. Det skal være en fed oplevelse at sidde med et projekt fra Glimmer Paa, derfor er kvaliteten i materialerne også vigtig for mig, siger hun.

Disse produkter er skabt ud fra en pakke fra glimmerpaa. Privatfoto

Teamet bag Glimmer Paa består af indehaver Lotte Fuglsang og en håndfuld super dygtige kreative piger, som sidder med på sidelinjen med sparring og udvikling af produkter.

- Det der med at komme væk fra skærmen og lave noget med hænderne, det gør bare noget godt, både for mig selv, men også når jeg ser på, at min datter fordyber sig i et nyt kreativ påfund. Det var derfor også naturligt, da sortimentet skulle sammensættes, at der var kreative projekter både til børn og voksne – og endnu vigtigere projekter man kan samles om og lave i fællesskab. Det er der, de gode snakke og glimmer på stunder opstår, siger Lotte Fuglsang.

Webshoppen er i luften, og der er blevet taget godt imod sitet og mange ønsker at bruge hænderne og fordybe sig. Det er hendes ønske at udvide sortimentet løbende og allerede nu er julekollektionen under udvikling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce