Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribepige tilbyder hjælp: Kan jeg bidrage med noget?

Piamaja Dalsgård vil gerne udvise samfundssind, og hun er klar til at hjælpe andre, der har et behov. Privatfoto
Piamaja Dalsgård vil gerne udvise samfundssind, og hun vil hjælpe andre, hvis der er nogen, der har et behov af den ene eller den anden art.
Annonce

Ribe: ”Kan jeg bidrage med noget”?

Sådan spørger Piamaja Dalsgård på sin Facebook side. Det er alt andet end en jobannonce, for det handler om, at hun gerne vil udvise samfundssind.

- Det ligger så dybt i mig, at jeg gerne vil bidrage til samfundet, og jeg føler mig endnu mere forpligtet, når vi er i en samfundsmæssig krise, som det er tilfældet lige nu. Jeg vil gerne bidrage, for det har jeg en forpligtelse til, og jeg vil være så ærgerlig, hvis jeg gik i gang med at rydde op i min kælder og så bagefter finde ud af, at der er andre der har et behov, siger Piamaja Dalsgård.


Det ligger så dybt i mig, at jeg gerne vil bidrage til samfundet, og jeg føler mig endnu mere forpligtet, når vi er i en samfundsmæssig krise, som det er tilfældet lige nu.

Poamaja Dalsgaard


Det handler ikke om penge for Piamaja.

- Jeg er selvstændig, og jeg er godt beskæftiget, men jeg har jo også måttet aflyse en masse arrangementer i den nedlukkede tid. Jeg kan stadig lave telefoniske vejledninger, og jeg kan coache mine kunder, men jeg kan ikke lave workshops og gruppeforløb, så jeg har noget tid, jeg godt kan bruge og hjælpe andre, forklarer hun.

- Retningslinjerne siger jo, at vi skal blive hjemme, og det overholder jeg naturligvis til punkt og prikke. Jeg kan bare give mig i kast med at skrive videre på min bog, men det her handler mere om at jeg gerne gøre en forskel og hjælpe.

- Jeg er uddannet pædagog, og jeg kan bidrage mange steder, men jeg kan også sidde ved kassen i en dagligvarebutik, hvis medarbejderne er lagt ned med corona, teste eller noget helt tredje.

- Det har kløet i kroppen for at hjælpe de sidste uger, så nu tilbyder jeg det, siger Piamaja Dalsgård, der kan kontaktes på telefon 20820191, hvis man har brug for hjælp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce