Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribes Fritidscenter giver stort beløb til kommende legeplads

I sidste uge gav Peter Laursen en million kroner til legepladsen, og det er nu Ribe Fritidscenters formand, Carsten Lund der giver penge nemlig 250.000 kroner. Foto: Bo Maimburg
Det store legepladsprojekt ved Ribe Fritidscenter har modtaget yderligere 250.000 kroner, og det er netop fritidscenteret, der er en glade giver.
Annonce

Ribe: I forlængelse af Peter Laursens flotte donation på en million kroner i sidste uge, er Ribe Fritidscenter nu på banen med yderligere et fornemt sponsorat til den kommende legeplads.

- Vi har i fritidscenterets bestyrelse alt mulig grund til at bakke op om det store projekt, og vi vil derfor gerne være guldsponsor. Derfor giver vi 250.000 kroner til legepladsprojektet, siger formand for Ribe Fritidscenter, Carsten Lund.

- Vi vil gerne vise, at vi støtter projektet, og at vi sætter pris på, at det placeres herude ved os. Vi kommer jo ikke til at tjene penge på det, men vi vil gerne være med til at løfte Ribe. Hele området ved Ribe Fritidscenter bliver mere levende og dynamisk, og det passer ind i vores samlede vision og strategiplan, der har overskriften ”Vi sætter Ribe i bevægelse, siger Carsten Lund.


Vi har i fritidscenterets bestyrelse alt mulig grund til at bakke op om det store projekt, og vi vil derfor gerne være guldsponsor. Derfor giver vi 250.000 kroner til legepladsprojektet.

Carsten Lund


Egentlig er sponsoratet endnu større, da de tilbyder, at andre sponsorer vil kunne gøre brug af nogle fritidscenterets faciliteter.

- Vi er ydmyge og stolte over at være med, og vi går også forrest og støtter derfor projektet. Det er naturligvis mange penge for os, og vi kunne sagtens bruge pengene indendørs, men vi tror på, at Ribe, erhvervslivet og kommunen bakker op om projektet.

Så langt er indsamlingen af penge til den kommende legeplads ved Ribe Fritidscenter nået.

- Jeg er positiv over, at Esbjerg Kommune signalerer i budgettet, at de vil være med i projektet ved at nævne os i listen over udisponerede anlægsmidler. Vi håber, at andre lokale aktører tænker de samme tanker som os, siger Carsten Lund, der tilføjer, at man kan kontakte ham på cvl@outloock.dk, hvis man er interesseret i at blive sponsor eller hører mere om projektet.

Annonce

Der er styr på beliggenheden

Der har været lidt henvendelser til både UGE-Avisen og Ribe Fritidscenter, som omhandler  legepladsens placering tæt på sandfanget, som de seneste uger er blevet renset op.

Men placeringen bliver ikke et problem.

- Vi er opmærksomme på, at legepladsen placeres tæt ved sandfanget, som jo skal renses op ind imellem. Men vi er i god dialog med Esbjerg Kommune, og vi kan flytte vores placering af projektet og hvis firmaet, der skal rense stedet op fremadrettet gerne vil ned ved den lille bro, kan vi rykke i den anden retning, siger Carsten Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce