Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribes lokale telefonbog udkommer ikke længere

Den blå telefonbog vil ikke længere blive trykt i nye udgaver.

Ribe: I en lang årrække har ripenserne kunne slå op i den lokale BLÅ telefonbog, og år efter år er der kommet en opdateret udgave.

Men det gør der ikke længere. Udgaven for 2020 er den sidste, der bliver trykt. Det betyder at man ikke vil modtage et nyt eksemplar af DEN BLÅ for 2021 som mange allerede har efterspurgt på Ugeavisen. FK Distribution har de sidste år stået for omdelingen af DEN BLÅ telefonbog til alle, på nær dem, der frabeder sig reklamer og Ugeaviser.

Den Blå har gennem alle årene været udgivet af Ribe Handelsstandsforening, men salget og produktionen har Jysk Fynske Medier stået for.

Gennem årene er "de blå sider", som er fagregisteret, blevet mindre og mindre eftersom firmaer, butikker og restauranter vælger telefonbogen fra. Det er de flestes opfattelse, at søger man et telefonnummer, enten til en privatperson eller til et firma, får man det hurtigste resultat ved at søge på nettet. Derfor har telefonbogen trods en høj popularitet i mange år i Ribe mistet sin indtægtskilde.

Ønsker man at få et eksemplar af 2020 er det stadig muligt, da der er et lille lager af ”den sidste” telefonbog. Den kan hentes ganske gratis på Ugeavisens kontor.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce