Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribes unge har fået en flot skaterbane

De unge har indtaget skaterbanen ved Ribe Fritidscenter, og der bliver virkelig lavet mange flotte stunts. Foto: Bo Maimburg
Fra og med onsdag den 15. juli er Ribes nye skaterbane klar til at blive taget i brug.
Annonce

Ribe: De sidste praktiske ting er faldet på plads omkring Ribe skaterbane, og området tæt på Ribe Fritidscenter er officielt åbent fra onsdag den 15. juli.

Mange børn og unge har allerede prøvekørt banen, og de er begejstrede for forholdene og det nye samlingspunkt.

Den officielle indvielse er dog på grund af hensynet til corona udsat til 22. august.

Det er mere end en måned siden, at bygherren afleverede streetområdet, og arbejdet er gået som planlagt.

- Alt er gået op i en højere enhed, og området er blevet, lige som vi havde håbet. Esbjerg Kommune har nu tilføjet skiltning, skraldespande og belysning til området, og det betyder, at Ribes unge nu helt officielt kan bruge området, siger Balder Lehmann, der er medejer af FSR Beton.

Ribes børn og unge mennesker hygger sig på skaterbanen, og stedet er blevet et naturligt samlingspunkt, Foto: Bo Maimburg

Og Kultur og Fritidsudvalgets formand er meget tilfreds med resultatet.

- Jeg er meget begejstret for, at det er lykkes at få en skaterpark til Ribe, for noget af det første, jeg satte mig for, da jeg blev formand for Kultur og fritidsudvalget, var, at jeg ville styrke ungemiljøet i Ribe. De unge savnede noget i Ribe, og efter et par workshops og samtaler fandt vi ud af, at det var en skaterbane, de savnede, siger May-Britt Andrea Andersen.

- De unge har fået en fantastisk bane, og det er et område, der bliver talt om langt udover Ribes grænser, og jeg er sikker på, at skaterbanen vil tiltrække unge udefra. Den skaterbane, vi har fået, er helt sikkert noget af det, som de unge har savnet i Ribe.


De unge har fået en fantastisk bane, og det er et område, der bliver talt om langt udover Ribes grænser, og jeg er sikker på, at skaterbanen vil tiltrække unge udefra.

May-Britt Andrea Andersen


- Nu går Ribe Fritidscenter med planer om et stort legeområde, og her passer skaterparken jo perfekt ind i planerne. Når det lykkes, får Ribe noget, som folk vil køre langvejs fra for at opleve.

- Jeg er stolt af og begejstret for projektet, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce