Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribevirksomheder holder igen med at få webshops

Henrik Hansen fra Ribe Mediehus er én af dem, der kan hjælpe med at etablere en webshop, men der er ikke mange, der har gjort det. Foto: Rene Jørgensen
Der er ikke mange erhvervsdrivende her i området, der bruger tiden i det nedlukkede Danmark til at få lavet en webshop, selv om det faktisk ikke koster mange penge.

Ribe: Henrik Hansen, der igennem de sidste godt 10 år har drevet Ribe Mediehus, er overrasket over, at det nedlukkede Danmark ikke har inspireret mange erhvervsdrivende til at åbne en webshop eller optimere den, de har.


I mine øjne burde alle der sælger noget have en webshop, for der kommer lige om lidt konkurrence udefra når Amazon åbner i Danmark

Henrik Hansen, RIbe Mediehus


Han har stort set ikke fået nye kunder i det år, der er gået, og det undrer ham, da han kan se, at dem der har en webshop virkelig har vækstet.

- Jeg modtager næsten ingen henvendelser fra nye kunder, og dem der forespørger vælger tit at spare pengene. Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, da jeg ved. at der er rigtig mange virksomheder, der virkelig har haft en meget stor omsætning på deres webshop i det sidste års tid. Jeg tror, at virksomhederne er bange for, at det koster en formue, men det er slet ikke tilfældet, siger Henrik Hansen, der har til huse på Industrivej i de bygninger. der også huser kontorforsyningsvirksomheden AR Jørgensen.

Han fortæller, at kunder som Biti, Specialbutikken og AR Jørgensen har haft stor fremgang i deres webshop i det sidste år, hvor Danmark har været mere eller mindre lukket ned.

- Der er mange, der har succes, og det er klart, at det giver mening i den situation, vi er i. Jeg har løbende kontakt med de kunder, der har en webshop hos mig, og de har vækstet. I mine øjne burde alle, der sælger noget have en webshop, for der kommer lige om lidt konkurrence udefra, når Amazon åbner i Danmark, siger Henrik Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce