Annonce
Ugeavisen Ribe

Så åbner Ribes første restaurant med japansk specialitet: Er du klar til nigiri og futomaki?

Andreas Bossen er bestyrer og kok på den nye sushirestaurant i Ribe. Han er oplært hos Mr. Sushi i Haderslev og på Rømø, som hans mor driver. Han er også uddannet elektriker og har siden også taget en universitetsuddannelse i Odense. Foto: Lars Fahrendorff
Fra på mandag kan ripenserne købe de populære japanske fiskespecialiteter hos den nyåbnede Mr. Fish i Sct. Nicolaj Gade

Ribe: Der er mange restauranter og meget take away i Ribe, men hidtil har perlerækken manglet en sushi-restaurant. Det ændrer sig fra og med mandag klokken 12, hvor Mr. Fish åbner på Sct. Nicolaigade 2 tæt ved indgangen til gågaden.

Andreas Bossen er ansat som bestyrer og kok. Derudover kommer der en sushi-kok, Xiobin Lui, som er uddannet i Kina, samt tre unge studerende, som vil servere og betjene på deltid. Der er også givet spiritusbevilling, så nu mangler blot hjemmeside og den sidste del af indretningen, før det hele er klar.

- Vi har haft lidt bøvl med at få leveret de rigtige kølere, så vi blev lidt forsinkede. Men de kommer på plads i løbet af tirsdagen, og så bliver det hele klar til åbning mandag, fortæller Kjeld Bossen, der laver pr og kontorarbejde for Mr. Fish.

Annonce

Også i Haderslev

Mr. Fish har også en afdeling i Haderslev, der drives af Andreas Bossens mor, Yuhong Bossen.

Menukortet er ved at blive lagt ud på hjemmesiden og vil være tilgængeligt i løbet af to dage.

Andreas Bossen tilføjer, at alt mad fra restauranten vil være friskslagtet hver morgen.

- Vi slagter fiskene hver morgen og smider det ud om aftenen, vi ikke har solgt. Der bliver ikke noget fra dagen før, lover han.

Alle fisk har også været på dybfrys, inden de bliver tøet op og skåret op til sushi. Også sushi-risene koges om morgenen og smides ud om aftenen.

Der er kun 14 siddepladser i restauranten, så Bossen vil især satse på take away-sushi.

Vi slagter fiskene hver morgen og smider det ud om aftenen, vi ikke har solgt

Andreas Bossen, bestyrer i Mr. Sushi, Ribe



Annonce
Annonce
Ugeavisen Ribe

Kæmpedonation til Ribe Aktivitets- og Historiepark: Halvanden million kroner fra A.P. Møller

Annonce
Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe og Esbjerg Kommune: Byrådets erfarne socialdemokrat er klar til syvende periode

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Det har vi lært efter corona: Rikke har fået grønne fingre

Ugeavisen Ribe

Ribes tidligere borgmester fylder 80 år: Elsted blev borgmester og kom tæt Schlüter

Ugeavisen Ribe

Grafiker og designer støtter Ribe Historie & Aktivitetspark

Ugeavisen Ribe

KLUMME: Når man glemmer at glæde sig

Ugeavisen Ribe

Farlig passage af hovedvej får længe ønsket lyskryds til 8 mio. kroner

Ugeavisen Ribe

Lene er mere end Ribes kulturnat: Går 10.000 skridt dagligt og spiller renæssancemusik

Ugeavisen Ribe

Stand-up topnavne i Ribehallen

Ugeavisen Ribe

Ny radikal kandidat i Ribe: Bedre dagtilbud er mit overskyggende fokusområde

Ugeavisen Ribe

Søs Egelind besøgte Ribe i ny programrække

Ugeavisen Ribe

STOR GUIDE TIL RIBES KULTURNAT:  Skattejagt, streetfoodmarked, trækfærge, kunstworkshop og meget andet

Ugeavisen Ribe

Støtte til Ribe Aktivitets- og Historiepark: Elektrikere bidrager til legepladsprojekt

Ugeavisen Ribe

Podcast, dans og skrevne ord: Elever digtede videre på kendt forfatters novelle

Ugeavisen Ribe

Det har vi lært efter corona: Familien Skondin sætter pris på nærværet

Ugeavisen Ribe

Tæt på realisering af legepark i Ribe: Der er nu indsamlet 10 millioner kroner

Ugeavisen Bramming

Troværdighed er Olfert Krogs adelsmærke

Ugeavisen Ribe

Ingen opbakning til turistbureau: Ribe Handels formand skyder med skarpt mod kommunen

Ugeavisen Ribe

Line giver kunderne hos Ønskebørn i Ribe en stor aften

Ugeavisen Ribe

Byrådspolitikere efter forglemmelse: Esbjerg Kommunes forvaltning bør lære af deres fejl

Ugeavisen Ribe

Tysk krimi fra Ribe vises på tv

Ugeavisen Ribe

Topaktuelle Kandis atter klar til Ribes største julefrokost

Ugeavisen Ribe

Hans er en sand krejler: Købte engang en pølsevogn og et læs hvidkål på Den Blå Avis

Annonce