Annonce
Ugeavisen Ribe

Sælger som fast job og massør i fritiden: Corona har fået Nadja til at tage stort spring

Nadja Hübschmann har startet en massageklinik på hjemmeadressen på Tvedagergaard. Her kan hun blandt andet massere med æteriske olier. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Nadja Hübschmann har under corona uddannet sig som massør og nu fået gang i massageklinik på hjemmeadressen på Tvedagergaard. Samtidig beholder hun dog sit faste sælgerjob hos Stark.

Ribe: Corona og den periodevise nedlukning af Danmark henover det seneste år har været en øjenåbner for mange af os. Det har det også været for 36-årige Nadja Hübschmann. Hun har de seneste 16 år været professionel sælger af byggematerialer hos Stark i Ribe, men nu kan hun også skrive massør på sit cv.

- Jeg tog massøruddannelsen i efteråret, da Danmark var lukket ned. Jeg havde lysten og overskuddet til, at der skulle ske noget mere end mit sælgerjob, og så blev det massør. Jeg kan godt lide at gøre noget godt for andre og skabe resultater, og jeg tænker, at det er en god kombination at være sælger og massør, for jeg er meget stillesiddende i løbet af dagen, siger hun og understreger, at massørhvervet godt kan kombineres med det travlere familieliv, som givetvis vender tilbage med genåbningen af landet.

Hun blev færdig med uddannelsen inden jul, og nu kan hun så begynde at tage mod kunder i hjemmet på Tvedagergaard, lidt øst for Ribe.

Annonce

- Massørjobbet bliver i første omgang på hobby- og fritidsplan, og jeg tænker det forbliver sådan de næste 10-15 år. Det er en god løsning for både mig og klienterne, at jeg kan tilbyde eftermiddags- og aftentider, siger Nadja Hübschmann.

Kort om Nadja

Nadja Hübschmann er 36 år og bor sammen med Lars Stenger, der er selvstændig VVS'er. De har to børn på 4 og 8 år.

Hun har været ansat som sælger hos Stark i Ribe i 16 år, og starter nu sideløbende med det job sin massageklinik på Tvedagergaard.

Man kan finde ud af mere om klinikken på Facebook.

Hun tilbyder både wellness- og fysiurgiske massager, men Nadja pointerer, at hun har et varmt hjerte for klienter med sportsskader eller lignende, som hun kan hjælpe.

- Men alle er velkomne. Jeg kan også afhjælpe dem, der har computernakke, og så kan jeg massere med aroma touch med æteriske olier, som kan hjælpe mod stress, siger Nadja Hübschmann, der har ambitioner om stille og roligt at bygge hendes klinik op.

- Det er bare fedt at åben nu og komme i gang, understreger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce