Annonce
Ugeavisen Ribe

SA Ribe HK fik fire på stribe

SA Ribe HK kæmpede godt som hold i kampen mod Team Esbjerg i 3. division, og det gav endnu en sejr. Arkivfoto
Sidste kamp inden den ufrivillige coronapause endte med endnu en sejr, da SA Ribe HK besejrede Team Esbjerg 2.
Annonce

Håndbold, 3. division, damer: I søndags fik publikum for første gang mulighed for at opleve det nye håndboldhold SA Ribe HK i Ribe Fritidscenter, og det endte med en stor succesoplevelse.

SA Ribe HK fik nemlig sæsonens fjerde sejr af lige så mange mulige, da Team Esbjergs ligareserve blev sendt hjem med et nederlag på 29-25.

Inden kampen var der lagt op til et tæt opgør, og det var lige det, det endte med. Kampen var intens og velspillet, og holdene fulgtes af til pausen, hvor hjemmeholdet førte 15-14. I starten af anden halvleg skruede SA Ribe HK op for tempoet og øgede til 22-15 midtvejs, men det slog ikke gæsterne ud. Alligevel kom Team Esbjerg ikke helt op igen, og derfor kunne SA Ribe HK glæde sig over endnu en sejr.

- Vi præsterer godt som hold, og det glæder mig, at målene er fordelt på mange spillere. Jeg syntes, vi har rigtig godt styr på Team Esbjerg igennem hele kampen rent angrebsmæssigt, men til gengæld er vi for overtændte i forsvaret, hvor vi ikke helt finder den ønskede sammenhængskraft, siger træner Torben Mølsted, som nu vil bruge den ufrivillige coronapause til at bygge endnu mere på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce