Annonce
Ugeavisen Ribe

SE BILLEDER: Højt humør, da Hviding gik ædeamok og vaskede biler

Topløs bilvask med Kenneth, Søren og Steffen var også en del af Egebæk-Hvidings byfest, hvor der både blev vasket biler, cykler og en enkelt barnevogn. Foto: Chresten Bergh
Adolf Klaaby genvandt hotdog ædekonkurrencen ved Egebæk-Hvidings byfest. Derudover fik en flok flytte barmavede fyre vasket både biler, cykler og barnevogne til stor morskab for dem og publikum.
Annonce

Egebæk-Hviding: Fem minutter mindre end ved sidste års konkurrence - og så blev hot dogsene krydset med chilisovs i bunden. Men det forhindrede ikke Adolf Klaaby at genvinde ædekonkurrencen under Egebæk-Hvidings byfest, tilmed med samme antal hotdogs som ved sidste år konkurrence, nemlig 11 styk. De blev skyllet ned med fadøl.

Adolf Klaaby og Jan Lund var de eneste gengangere fra sidste år, og de blev udfordret af Henrik Mortensen og Chris Debel samt Kim Baagø, der egentlig bare stod i kø ved pølsevognen for at købe en hotdog, men i stedet endte i konkurrencen og et indtag på ni hotdogs og en stor fadøl - helt gratis.

- Jeg tror ikke, jeg kan nå 11 i dag, fordi der er chili i, sagde Adolf Klaaby, men da Søren Erichsen under taktfaste klapsalver satte konkurrencen i gang fra sin megafon, tog taktikken over for den forsvarende mester. En proppede sig, en så nydende ud og en hakkede og prustede sig igennem, mens Adolf Klaaby stille og roligt benyttede sig af fem-bids teknikken.

Først bide den ene ende af den røde pølse. Så brødet i tre mundfulde, og i femte mundfuld var det den anden pølseende med en lillebitte smule brød på.

Simpelt, elegant og effektivt, og ingen af de andre var til slut i nærheden, selv om Kim Baagø kun var én bagefter Adolf Klaabys otte spiste hotdogs efter 7,5 minutter. Sekunder efter nummer 11 var blevet spist og konkurrencen afsluttet måtte Adolf dog vende ryggen til publikum og lave ørlebevægelser, uden at hotdog nr. 11 dog kom til syne igen.

På andenpladsen kom Kim Baagø med 9, efterfulgt af Chris Debel med 7 og Henrik Mortensen med 6,5 hotdogs.

På sidstepladsen endte Jan Lund med seks hotdogs, men han kan så forsvare sig med, at han havde spist aftensmad lige inden konkurrencen.

Byfest og banko

Egebæk-Hvidings byfest varer fra onsdag 12. juni til søndag 16. juni, mens der mandag 17. juni fra kl. 19.15 er reklamebanko i hallen.

Annonce

Syv biler vasket

Det var dog ikke kun ædekonkurrence, der var på programmet torsdag aften. I minutterne inden hotdogspisningen havde der været topløs bilvask på græsplænen overfor festteltet, og havde man forventet at se storbarmede, indskummede piger, der kærtegnede undervognen på de fremmødte biler, blev man skuffet.

Forventede man derimod at se flotte fyre med skumglinsende overkroppe og lange slanger, blev man glad, for det var nemlig lige præcis, hvad Søren, Søren, Steffen og Kenneth leverede for 30 kr.

- Det er første gang, vi har topløs bilvask til byfesten, og vi har vasket syv biler, en barnevogn, en scooter, en knallert og flere cykler, sagde Søren Erichsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce