Annonce
Ugeavisen Ribe

SE LISTEN: Disse madsteder i Ribe tilbyder take away

Porsborg Gastro Bar er et af de steder i Ribe, som har take away for tiden, hvor coronavirussen tvinger mange steder til at holde lukket. Arkivfoto
Annonce

Ribe: Alle restaurationer i Danmark er blevet beordret lukket fra regeringens side. Det betyder dog ikke, at de lokale cafeer og restauranter skal stoppe alle deres aktiviteter. Flere steder har nemlig skruet op for mad ud af huset, og her kan I se en liste over, hvad byens restaurationer gør:

Restaurant Kolvig: Tilbyder tapas for to ud af huset til en særlig madspildspris. Den kan afhentes eller bringes ud gratis til blandt andet Ribe, Hviding og Skærbæk.

Porsborgs Gastro Bar: Har en lang række take away retter, heriblandt burger, tærter og supper. Se udvalget på deres hjemmeside. Man kan hente selv, hvor man kommer ind i restauranten én ad gangen. Desuden kan maden også bringes ud.

Café K-ærlig: Har take away onsdag-søndag med forskellige burger og sandwich på menuen. Bestilling sker telefonisk og via Facebook.

Mama Mia Pizzaria: Opfordrer til at gøre brug af deres normale take away.

Kogehuset Ribe: Har blandt andet smørrebrød og dagens ret, som kan bestilles fra dag til dag.

Giv os desuden gerne et praj om det, hvis I hører om andre restaurationer i Ribeområdet, der har take away. Skriv til os på ran@ugeavisen.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce