Annonce
Ugeavisen Ribe

Sejr på udebane: Ribe fik revanche i lokalopgør

Søndag var det Ribes spillere, der kunne juble, efter man vandt 2-0 ude over Bramming B. Arkivfoto
Ribe BK drillede Bramming B og tog alle tre point med hjem fra søndagens lokalopgør efter en sejr på 2-0
Annonce

Fodbold, serie 1: I kombattanternes første opgør i sæsonen var det Bramming B, der kunne tage hjem fra udekampen med en sejr, og da Ribe BK gæstede Bramming søndag eftermiddag skete det lige omvendte.

Denne gang fik Ribe BK nemlig revanche, da man sejrede 2-0.

Det var to formstærke hold, der indtog græsset, men Ribe BK-træner Klaus Nielsen havde skruet på de taktiske knapper og gået lidt væk fra den hidtidige tilgang til spillet. Derfor var det Bramming, der skulle tage initiativet frem ad banen, hvilket hjemmeholdet ikke havde den store succes med.

En chancefattig første halvleg endte derfor uden mål, men kort inde i anden halvleg lykkedes det Ribe BK at komme på tavlen. Efter et overlap blev der lavet straffespark på Mikkel Dahlmann, som Rasmus Lindhardt scorede på, og knap ti minutter senere faldt bolden efter et hjørnespark for fødderne af Anders Frederiksen, som kunne øge til 2-0. I den resterende del af kampen havde Bramming flere chancer, heriblandt to forsøg på træværket, men til sidst kunne Ribe BK juble over de tre point.

Annonce

Gik på kompromis

- Jeg synes, vi havde fat i den lange ende. De løb efter os, og det var helt efter planen, så det er jeg stolt og glad for lykkedes for os. Nogle gange må man gå på kompromis med, hvordan man spiller fodbold, og det gjorde vi i dag. Det er også vigtigt i mine øjne, at man kan spille fodbold på flere måder, lød det fra Klaus Nielsen efter kampen, der kaldte det for en fortjent sejr.

Det var Lasse Johansen, træner for Bramming B, enig i.

- Vi var der ikke 100 procent i kampen, og vi havde heller ikke marginalerne på vores side, så det var nok en fortjent sejr, sagde han efter kampen.

Ribes sejr betyder, at pointforskellen på de to hold, der ligger nummer to og tre, nu er to point i Brammings favør med fire kampe tilbage. Men det får stadig ikke Klaus Nielsen til at drømme om oprykning.

- Vi skal holde fødderne på jorden. Nogle kigger nok på tabellen, men jeg ser mere frem mod næste kamp, hvor vi skal være til stede. For hvis vi ikke er det, kan vi sagtens tabe, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Positive meldinger fra Christiansborg til Mandø: Politikere vil gøre ø-støtte permanent

Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce