Annonce
Ugeavisen Ribe

Sille fra Ribe gør lynkarriere og bliver vært på P3 Nyhederne

Sille Ugelvig er blevet vært på P3 nyhederne.
24-årige Sille Ugelvig er få måneder efter, hun blev færdig som journalist, blevet fast nyhedsoplæser på P3 nyhederne.

Ribe: For mange ripensere vil det være en velkendt stemme, der lyder i æteren i den kommende tid, når Danmark Radios P3 leverer nyheder.

Stemmen tilhører 24-årige Sille Ugelvig, som på få måneder har skiftet universitetslivet ud med et fast job som nyhedsvært på P3 Nyhederne.

Jobbet lå i kortene, da hun var i praktik på P3, ligesom hun inden fastansættelsen var tilknyttet P3 som freelance. Hun blev færdig som journalist fra Syddansk Universitet i januar.

Annonce


Det er gået stærkt, og det er ret vildt, at jeg har fået det job, jeg har gået og drømt om. Jeg får en rigtig god erfaring tidlig i min karriere, idet jeg er en del af et frisk ungt team, hvor der er højt til loftet, og der er god plads til nye talenter som mig.

Sille Ugelvig


- Det er gået stærkt, og det er ret vildt, at jeg har fået det job, jeg har gået og drømt om, siger en tydelig begejstret Sille Ugelvig, der er en vigtig brik i at formidle nyheder ud til de unge lyttere.

Hun fortæller, at hun allerede lyttede til P3, inden hun gik i gymnasiet, og hun siden da har drømt om en dag at blive radiovært på kanalen.

- Det er et vild fedt job, og jeg får en rigtig god erfaring tidligt i min karriere. Jeg er en del af et frisk ungt team, hvor der er højt til loftet, og der er god plads til nye talenter som mig. Jeg har en fantastisk chef, som tror på mig, og det er jeg da vild glad for. Jeg får at vide, at jeg har en god radiostemme, og jeg har virkelig knoklet, så det er fantastisk.

Hun er en del af en turnusordning, hvor hun i en måned er på to uger er på som studievært, hun skal selv finde historier, og så er hun også reporter og daglig redaktør i de andre uger, hvor hun er med til at bestemme, hvilke historier der skal i æteren.

Satser på de unge

Hendes base er i DR Byen, hvor hun sidder sammen med DR nyheder, der dækker både radio og tv. Her indgår hun i et tæt samarbejde med de øvrige P3 værter, hvilket man også kan høre når man lytter til P3. Der er tit direkte overledninger fra eksempelvis Curlingklubben og de øvrige programmer.

- Det er et super udfordrende job, og det er jo ret vildt, at jeg er med til at bestemme, hvilke nyheder der skal ud til vore lyttere som primært er unge mennesker. P3 går efter de unge lyttere, der er en lidt overset målgruppe, og jeg føler, at vi er rigtig gode til at ramme dem. Vi har rigtig meget fokus på, at vi skal sørge for, at lytterne bliver hængene, og det lykkes. Jeg har nogle megaseje kollegaer og en god chef, og vi har et godt samarbejde. Jeg elsker at være på P3, vi får lov til at satse og prøve nogle gode ideer af, og jeg føler, at jeg er inde midt i en vanvittig udviklingskurve, hvor der sker noget hele tiden.

Kort om Sille Ugelvig

Sille Ugelvig er 24 år, født og opvokset i Ribe. Hendes forældre er Carsten og Annemette Ugelvig, der stadig bor i Ribe.

Efter endt studentereksamen på Ribe Katedralskole, tog hun et sabbatår, hvor hun både var klummeskribent i UGE-Avisen Ribe, var skiinstruktør og  var på højskole. Efter det blev hun optaget på SDU, hvor hun har taget en bachelor i journalistik.

Man kan høre hende onsdag, torsdag og fredag i denne uge, og hun er i næste uge P3’s stemme alle hverdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce