Annonce
Ugeavisen Ribe

Skjern Bank støtter legepladsprojektet med 50.000 kroner

Afdelingsdirektør for Skjern Bank, Jesper Fabrin, har på bankens vegne valgt at støtte legepladsen ved Ribe Fritidscenter med 50.000 kroner. Foto: Bo Maimburg
Det lokale pengeinstitut, Skjern Bank, er klar med et sponsorat til legepladsen ved Ribe Fritidscenter.
Annonce

Ribe: Der har, siden initiativtagerne til legepladsprojektet ved Ribe Fritidscenter fortalte om deres planer, været en lind strøm af penge fra de lokale erhvervsdrivende.

Seneste bidragsyder er en af de lokale banker, nemlig Skjern Bank i Ribe, der giver et sponsorat på 50.000 kroner.

- Da jeg hørte om planerne, kontakte jeg selvfølgelig de to ildsjæle for at fortælle, at vi her i Skjern Bank gerne vil støtte projektet med et sponsorat på 50.000 kroner. De behøvede ikke at kontakte mig for at overbevise mig om, at vi skulle støtte det gode projekt, siger Jesper Fabrin der er afdelingsdirektør i Skjern Bank i Ribe.


Da jeg hørte om planerne, kontakte jeg selvfølgelig de to ildsjæle for at fortælle, at vi her i Skjern Bank gerne vil støtte projektet med et sponsorat på 50.000 kroner. De behøvede ikke at kontakte mig for at overbevise mig om, at vi skulle støtte det gode projekt

Jesper Fabrin


Skjern Bank har ikke en fond, som uddeler penge, og det er heller ikke normalt, at de uddeler så mange penge til et enkelt formål. Men Jesper fandt pengene i deres markedsføringsbudget.

- Jeg er meget imponeret over projektet, og det er rart at se, at der er nogen, der tør at tænke stort, og ikke bare skaber en legeplads som ses mange andre steder. Jeg har selv børn i den alder, der vil få gavn af en stor legeplads, så beslutningen var lige til. Det er rart at se, at der er så stor en vilje fra erhvervslivet til at støtte og bakke op, siger Jesper Fabrin.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

KLUMME: Vanens magt

Annonce