Annonce
Ugeavisen Ribe

Skoledebat i Ribe: Plads til forskelligheder på Ansgarskolen

Camilla og hendes to børn, Emil og Lily, er utrolig glade for Ansgarskolen og dens lærere. Privatfoto
Camilla Tjellesen har som mor til to meget forskellige børn været ualmindelig glad for Ansgarskolen

Ribe: Camilla Tjellesen var en af de første forældre, der var fremme med støtte til lærerne på Ansgarskolen, efter UGE-Avisen Ribes artikler om valg af skole og fokus på, at mange forældre der vælger privatskolen. Hun er mor til to børn der går i 0. og 3. klasse på skolen.

Hun var en af dem der overrakte rundstykker til lærerne i sidste uge, og hun er virkelig begejstret over den skole, som hendes to børn går på.

Lily og Emil er begge vilde med at gå på Ansgarskolen. Privatfoto

- Mine to børn er meget forskellige, og de har meget forskellige behov, og der er rigtig god plads til, at de får forskellige oplevelser og modtagelse på Ansgarskolen. Jeg føler, at de begge bliver tilgodeset på Ansgarskolen. Der er plads til alle slags børn, og der er plads til, at der kan være forskelle og forskellige udfordringer. Min datter, der går i 3. klasse, har haft det meget svært i en længere periode og er i gang med et udredningsforløb. Hun er kommet i skolens fleksklasse, der er en klasse, hvor de elever, der kan have svært ved at være i deres stamklasse på fuld tid, kan få et pusterum, mere struktur på skoledagen og mere en-til-en hjælp med skolearbejdet. Det har været en kæmpe succes for min datter, og hun er gået fra at være ked af det om morgenen og ikke ville i skole til at sige, at ”nu er det rent faktisk sjovt at gå i skole”. Hun har også rykket sig fagligt, og hun når meget mere af sit skolearbejde nu. Det er en fornøjelse at være vidne til som mor, siger Camilla Tjellesen.

Annonce

- Jeg har oplevet lærere og en pædagogisk leder, der har vist både Lily og mig stor omsorg og forståelse og som har ydet en stor indsats for at finde den bedste måde at gå i skole på for hende. Jeg tager virkelig hatten af for de dedikerede lærere og skoleledere, som har været med til at gøre skolen god for min datter igen, fortsætter hun.

Canillas søn startede i 0. klasse under den første coronanedlukning. Hun oplevede der, at Ansgarskolen gjorde et fantastisk stykke arbejde med at modtage børnene på en tryg måde i en situation, der ikke var normal.


Jeg har oplevet lærere og en pædagogisk leder, der har vist både Lily og mig stor omsorg og forståelse og som har ydet en stor indsats for at finde den bedste måde at gå i skole på for hende. Jeg tager virkelig hatten af for de dedikerede lærere og skoleledere, som har været med til at gøre skolen god for min datter igen.

Camilla Tjellesen


- Min søn er kommet godt i gang med skolelivet, og han stortrives i sin klasse.

Vi skal rose

Hun opfordrer til, at forældre og andre fremhæver de positive historier ved Ribes folkeskole.

- Jeg synes, det er rigtig vigtigt, at vi som forældre roser, når der skal roses, og ikke bare brokker os til de lokale medier, når der er noget, der kunne gøres bedre. For selvfølgelig er der altid det, men hvis Ansgarskolen skulle have et dårligt ry, som det blev insinueret for nyligt i artiklen i UGE-Avisen, vil jeg meget gerne være fortaler for, at vi også husker at fortælle de gode historier. For dem er der mange af, og de fortjener også at blive hørt, siger Camilla Tjellesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce