Annonce
Ugeavisen Ribe

Snak skal øge opmærksomhed på ildspåsættelser i Gredstedbro

Michael Ulv, SSP konsulent i Ribeområdet, vil opfordre til, at alle i Gredstedbro snakker om problemerne med ildspåsættelser, så man kan komme dem til livs i fællesskab. Arkivfoto: Bo Maimburg
Både borgerforeningen i Gredstedbro og områdets SSP-konsulent opfordrer til at snakke om ildspåsættelserne, så gentagelser forhåbentlig kan forhindres.
Annonce

Gredstedbro: Det er særdeles vigtigt, at der tages hånd om problematikken omkring de gentagne ildspåsættelser ved Børnegården. Det understreger både Thea Dahl Høhrmann, der er formand for beboerforeningen, og Michael Ulv, som er SSP-konsulent i Esbjerg Kommune.

- Om det er unge mennesker eller bare folk som ikke har lært at behandle ting ordentligt, der står bag, så synes jeg man bør tænke over, hvilke konsekvenser ens opførsel har. Vi vil fra borgerforeningens side gerne opfordre byens borger til at tage en snak med deres unge mennesker om problemet, så alle kan være opmærksomme på det. Det kan jo være, at de unge færdes i området og ser eller ved noget, siger Thea Dahl Høhrmann.

Michael Ulv har ikke selv hørt om sagen før nu, men han vil straks gå i gang med at finde ud af mere.

- Jeg kommer til at køre mere rundt i Gredstedbro i de skæve timer, men jeg kommer formentlig ikke til at se noget. Alligevel er det vigtigt at være netværksopsøgende på den her måde, og jeg vil opfordre til, at alle i Gredstedbro snakker om problemerne, så vi kan komme dem til livs i fællesskab. Jeg vil også selv snakke med daginstitutionen for at finde ud af, hvad vi kan gøre for at forhindre gentagelser samt unges ophold i området, siger Michael Ulv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce