Annonce
Ugeavisen Ribe

Sportmaster Ribe vil give dig sunde vaner på fem uger

Lars Vestergaard Nielsen og Heidi Spenner er klar til at hjælpe i Sportmaster Ribe, hvis man vil tilmelde sig træningsforløbet eller vil vide mere om det. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Ribe: De fleste går i Sportmaster for at købe nye træningssko eller udstyr, men nu kan man også købe et fem ugers digitalt sundhedsforløb. Det første starter 13. januar, og det foregår med hjælp fra en app og to af Danmarks førende trænings- og kostvejledere; Henrik Duer, træningsfysiolog, og triatlet Michelle Vesterby.

Forløbet hedder The5WeekChallenge og skal hjælpe danskerne med at skabe sunde vaner, der varer længe. Forløbet er baseret på en app og foregår lidt som et spil, hvor man skal samle pluspoint og undgå minuspoint ved at deltage i forskellige udfordringer. Det kan være alt fra 30 minutters fysisk aktivitet om dagen til almene lifehacks, som for eksempel at få sovet nok om natten.

- Det betyder meget for os her hos Sportmaster i Ribe, at vi kan være med til at hjælpe folk i gang til en sund og aktiv livsstil. Med The5WeekChallenge bliver det muligt for alle at være med uanset niveau, og vi håber, at en hel masse borgere fra Ribe har lyst til at deltage, lyder det fra Per Lauridsen, som er Butikschef hos Sportmaster i Ribe.

Selvom The5WeekChallenge foregår digitalt, bliver forløbet individuelt. Man lægger nemlig ud med at gennemføre et digitalt sundhedstjek, som man sammenligner med efter de fem uger.

Deltagelse i The5WeekChallenge koster 99 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce