Annonce
Ugeavisen Ribe

SSP-Konsulenten opfordrer: Vær en tydelig forælder og tag nu jeres ansvar

Michael Ulv forventer at Tulipanfesten kan afvikles uden de store problemer. Men han opfordrer forældrene til at tage et ansvar. Foto: Bo Maimburg
SSP-Konsulent, Michael Ulv, opfordrer forældre til, at de er tydelige med regler og ønsker overfor deres børn og unge - og snakker med dem om fælles forventninger forud for Tulipanfesten.

Ribe: I den kommende weekend er der, som de fleste nok ved, Tulipanfest i Ribe. Det er her, at mange unge har deres debut med at gå i byen, feste og drikke alkohol. Og det er her, at mange unge skal ud til en stor byfest sammen med rigtig mange mennesker.

- Jeg glæder mig på byens vegne over, at Tulipanfesten er kommet i gang igen efter corona nedlukningen, og jeg kan da mærke, at festen har været savnet. Jeg vil gerne opfordre alle forældre til at tage en snak med deres unge mennesker, for det er meget vigtigt, at man afstemmer forventningerne. Sørg for at de unge ved, at det er vigtigt, at de følges med vennerne ud og hjem, og at de ved, at de skal passe på hinanden. Sæt et tidspunkt for hvornår de skal være hjemme, hvem de skal være sammen med, og de skal lave en aftale om, hvor mange genstande de må drikke. Og så synes jeg, at forældre skal tjekke om de – når de kommer hjem – ligner en, der har drukket det antal genstande, som de har aftalt, siger Michael Ulv.

Det er vigtigt, at forældrene sætter rammer for hvad børn og unge må, for det er der slet ingen tvivl om, at de kan lide, at der er nogle rammer.

Michael Ulv


Annonce

- Det er vigtigt, at forældrene sætter rammer for, hvad børn og unge må, for det er der slet ingen tvivl om, at de kan lide, at der er nogle rammer.
Han roser også det gode lokale samarbejde, der er mellem Tulipanfest Komiteen, politi, natteravne og samaritter.


Michael Ulv

SSP-Konsulent Michael Ulv har sin telefon åben hele festen, og han kan træffes på: 2045 6222. Han vil også være at finde på sit kontor i seminarieHuset primært eftermiddag og aften.

Han fornemmer også, at der er ved at komme godt gang i bylivet igen efter flere perioder med nedlukninger.

- Vi har altid en god Tulipanfest i Ribe, og jeg føler, at de unge er rigtig gode til at passe på hinanden her i Ribe. Men det er klart, at det er vigtigt, at der er nogle rammer, for det er med til at sikre, at det hele afvikles, som det skal. Når vi alle hjælper med at løfte i flok og tager et ansvar, er chancen for at det lykkes uden de store problemer jo rigtig stor. Tulipanfesten plejer at kunne afvikles uden de store problemer, og det kan man jo også se, når man bagefter kigger i politiets døgnrapport.

- Jeg ser også gerne, at forældrene går en tur ned i byen. Ikke for at kontrollere men for at vise at de er der, og at de tager det hele alvorligt, siger Michael Olv.

Han fornemmer også, at der er ved at komme godt gang i bylivet igen efter flere perioder med nedlukninger.

Han roser de unge i Ribe for at have ageret ordentligt under corona, og der har ikke været de store problemer med larm og spektakel i det offentlige rum. Han har oplevet, at det nedlukkede byliv har betydet, at folk måske nok har festet, men de har gjort det ordentligt.


Annonce
Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Annonce
Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Annonce
Ugeavisen Ribe

Se billedserien mit bier, dirnd'l und geilen lederhosen: Tyrolerne vendte tilbage til Danmarks største tyrolerfest

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Vinbaren er klar til Tulipanfest: Italiensk stemning i baggården

Ugeavisen Bramming

Aksel blander gødning og siger altid ja

Ugeavisen Ribe

Se billederne fra den silende regn: 623 deltagere indtog Tulipanløbet 2022 med højt humør

Ugeavisen Ribe

Tidligere metalguitarist bygger nu guitarer - og han vil være bedst på YouTube

Ugeavisen Ribe

Udviklingshæmmede laver blomster på gartneri i Ribe som aldrig før - men de savner flere kunder i butikken

Ugeavisen Esbjerg

Verdens bedste skal finde vej i Ribe og Esbjerg

Ugeavisen Ribe

27-årige Rasmus Stigsen er inde i varmen på TV3: Der er godt gang i karrieren som studievært, reporter og kommentator

Annonce