Annonce
Ugeavisen Ribe

Stærke tilbud hos Auto-Cramer

Auto-Cramer har blandt andet gode tilbud på en Skoda Fabia 5-dørs, når der er nytårskur. Pressefoto
Annonce

Auto-Cramer: Hos Ribes Fordforhandler ser man frem til at åbne dørene for kunderne i de to første weekender i januar. I løbet af den årlige nytårskur kan man kigge nærmere på en lang række gode tilbud på en de forskellige modeller.

- Vi har et stærkt tilbud på den nye Fiesta Diesel Titanium, 5 Dørs, på 154.170 kroner. Bilen har masser af udstyr herunder klimaanlæg, fartpilot, regnsensor, DAB+ Radio, LED Kørelys og meget mere. Vi har også stærke priser på vores store S-Max, der i januar får tilføjet blandt andet adaptiv fartpilot, frontkamera, adaptive LED forlygter og håndfri el-bagklap til den i forvejen ekstremt gode udstyrspakke uden merpris, fortæller Jesper Munksgaard Johansen, salgskonsulent hos Auto-Cramer i Ribe.

Ud over de gode tilbud og priser, så håber Jesper Munksgaard Johansen inderligt, at man kan præsentere den helt nye Fordmodel, Ford Puma.

- Det er en ny SUV, som har en innovativ teknologi og plads, der ikke har været set i andre biler i samme klasse. Den sætter nye standarder for pladsudnyttelse indeni, og den har lige scoret fem stjerner i sikkerhed, forklarer han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce