Annonce
Ugeavisen Ribe

Støt kampen mod kræft

Morten Topholm informerer deltagerne ved sidste års Stafet for Livet i Ribe. Privatfoto.
Under mottoet "En dag, en nat, en fælles kamp” løber Stafet For Livet den 14.-15. september for tredje gang af stablen i Ribe. Man kan tilmelde sig nu.
Annonce

Ribe: Stafet For Livet er Kræftens Bekæmpelses 24 timers holdaktivitet, som gennem oplysning, aktiviteter og underholdning sætter fokus på kræft og indsamler penge til kræftsagen.

En styregruppe arbejder på højtryk med forberedelserne, og den håber, at der i de næste måneder kommer mange tilmeldinger fra hold, der ønsker at deltage. Det er Morten Topholm, der er initiativtager og formand for styregruppen.

- Vi er alle brikker i denne vigtige sag – og alle kan stille et hold med venner, familie, kolleger, forening eller andre, som gerne vil støtte kampen mod kræft. Alle, der stiller et hold, er med til at vise, at ingen skal kæmpe alene mod kræft, siger Morten Topholm.

Stafet for Livet

Holdene er på banen et døgn, og deltagerne skiftes til at gå/løbe. Man bestemmer selv, om man vil løbe eller gå, og hvor mange timer den enkelte deltager er med. Alle holddeltagere betaler for at deltage i stafetten - 100 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge under 18 år. Se mere om tilmelding på stafetforlivet.dk
Annonce

Fighterne hyldes

Stafetten indledes med en Fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter iført gule trøjer går den første runde på banen. Ved at stå frem giver Fighterne andre kræftpatienter og deres pårørende håb om, at kræft kan bekæmpes.

- Fighterne er vores æresgæster, og de er altid velkomne på stafetten - også selvom de ikke har overskud til at deltage hele døgnet. Det er stort og berigende at være med, og det har en helbredende virkning på ens indre, har en Fighter udtalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce