Annonce
Ugeavisen Ribe

Støt Ribe BK når du tanker brændstof

Fremover kan man også støtte Ribe Boldklub, hvis man tanker hos OK Benzin med et benzinkort. Genrefoto
Annonce

Ribe: Efterhånden kan man støtte en lang række forskellige foreninger i Ribe-området, hvis man tanker brændstof hos OK Benzin med et OK-kort. Og nu kan man også støtte Ribe Boldklub på den måde. Fodboldklubben har nemlig indgået et samarbejde med OK.

- Vi har lavet samarbejdet, da det er et spændende sponsorkoncept, OK præsenterer, og det er en spændende indtægtskilde for RBK. Vi har mange medlemmer, som enten selv eller deres forældre har store kørselsbehov til og fra arbejde, og på den måde kan de også støtte os, forklarer Niels Rosendahl, næstformand i Ribe BK.

Han understreger, at det beløb, klubben får ud af samarbejdet, skal bruges til endnu en styrkelse af ungdomsafdelingen.

- Vi er samtidig også opmærksom på muligheder for indtægtsmuligheder efter et 2020 med både vand på vores baner og nedsatte indtægtsmuligheder i forbindelse med COVID-19, så vi glæder meget over det nye OK samarbejde, siger han.

Via OK-appen kan man vælge eller skifte den forening, man støtter. Man støtter en forening fem øre pr. liter man tanker, uanset om man har et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce