Annonce
Ugeavisen Ribe

Støtteforening vil hjælpe Ribe Fritidscenter

Nini, Peder, Mogens og Henning vil gerne gøre en indsats for at støtte Ribe Fritidscenter. Foto: Bo Maimburg
Støtteforeningen Ribe Fritidscenters Venner er navnet på en nystiftet forening, der skal støtte, bakke op og skabe liv i og omkring Ribe Fritidscenter.
Annonce

Ribe: Der var onsdag aften i sidste uge stiftende generalforsamling på en ny støtteforening, der har til formål, at støtte og skabe endnu mere liv omkring Ribe Fritidscenter.

Der blev i samme ombæring nedsat en bestyrelse, som med formand Nini Oken i spidsen vil sikre, at fritidscenteret kan blive en endnu større gevinst for området og medvirke til at øge aktivitetsniveauet lokalt.

- Vi skal selvfølgelig støtte og bakke op om alle de gode aktiviteter, der sker i Ribe Fritidscenter. Vores arbejde skal være til gavn for fritidscenteret og de mange lokale, der gør brug af centeret. Der var mødt godt 20 personer op til generalforsamlingen, og der var flere der bagefter tilmeldte sig, ligesom der var personer, der tilbød at hjælpe med nogle konkrete arbejdsopgaver, siger Nini Oken.

Nu skal den nye bestyrelse mødes, mens der også er mulighed for at etablere underudvalg, hvor medlemmerne kan ytre, hvad de ønsker at hjælpe til med.

- Vi ved jo, at arrangementer som Queen Machine, hvor der var flere end 1000 deltagere gav et fint overskud. Men der er også arrangementer, der ikke giver overskud, og vi vil derfor gerne bruge lidt hjælp fra frivillige. Det handler primært om det praktiske arbejde, men vi vil gerne i kontakt med alle der ønsker at hjælpe på den ene eller den anden måde, siger hun.

Hvis man ønsker at være en del af hjælperkorpset, kontakter man bare en af dem der sidder i bestyrelsen for venneforeningen. Det gør Nini Oken, Peder Tørnquist, Mogens Lønne og Henning Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce