Annonce
Ugeavisen Ribe

Støttekoncert for Ribe Jazzfestival

Big Band Ribe spiller juleklassikere til støttekoncerten. Foto: Rene Jørgensen
Torsdag den 5. december klokken 20.00 er der støttekoncert for Ribe Jazzfestival på Hotel Ribe.
Annonce

Ribe: Hvert år lægger Jazzin’ Ribes bestyrelse og frivillige tusindvis af timer i arbejdet med at stable Ribe Jazzfestival på benene. På trods af det hårde arbejde og de mange glade publikummer, kæmper foreningen økonomisk, og i de seneste år er foreningen blevet skåret i støttekroner.

- Selvom vi har store udfordringer økonomisk, har vores hårde arbejde båret frugt, så vi er gået fra flere år med underskud til at have et lille overskud i årets festival. Overskuddet er desværre langt fra nok til at dække vores oparbejdede underskud, som vi fortsat slæber med os fra år til år. I et forsøg på at komme underskuddet til livs, holder vi derfor en stor støttekoncert, hvor vi kan præsentere et helt fantastisk musikalsk program, siger festivalens formand, Lotte kragh Andersen.

Big Band Ribe er klar med deres store julerepertoire med alle de stolte bigband julenumre fra ”Rocking around the x-mas tree” til ”Last Christmas”. Som et særligt indslag i årets julekoncert kommer Signe Juhl, der tidligere var bandets faste sangerinde, og bidrager. Derudover lægger en række andre musikere vejen forbi Ribe, og Casper Mikkelsen, Martin Schack, Jacob Pedersen, Natasha Estrup, Asger Laursen og Emil Brinch bidrager også til støttekoncerten.

Udover en masse god musik vil aftenen også byde på amerikansk lotteri med flotte præmier fra lokale samarbejdspartnere.

En billet koster 100 kroner og kan købes via Jazzin’ Ribes hjemmeside. Der er også salg ved døren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce