Annonce
Ugeavisen Ribe

Stadig stor travlhed hos Georg og kompagni

Indehaveren af Vestjysk Malerentreprise, Georg Julius, har solgt sit værksted og flyttet ind i nye lokaler i Industrigården. Foto: Bo Maimburg
Vestjysk Malerentreprise er flyttet lidt længere ned ad vejen, og der er stadig stor aktivitet i virksomheden.
Annonce

Ribe Nord: Siden 1986 har Georg Julius haft stor succes som malermester med firmaet Vestjysk Malerentreprise. Og han har bestemt stadig nok at lave, selvom nogle måske troede, han ville trappe ned, da han solgte bygningen, hvor han altid har haft base på Ørstedsvej 19.

Georg har i stedet åbnet værksted i det gamle Industrigården, og han har her fået indrettet virksomheden på bedste vis.

- I bund og grund skal hverken jeg selv eller mine medarbejdere bruge ret meget tid på at være i værkstedet, for vi skal jo gerne ud i marken og arbejde. Derfor solgte jeg også adressen, hvor jeg altid har haft til huse, da jeg fik et rigtig godt tilbud. Jeg har i stedet lejet mig ind i Industrigården, og det passer helt perfekt til mit behov, siger Georg Julius.

Virksomheden er i færd med flere renoverings opgaver her i området, og det giver travlhed. Derudover er de i færd med en opgave i Renbæk i forbindelse med opførelse af en helt ny bygning.

Da virksomheden var størst, var der ikke færre end 14 medarbejdere, men nu er de fem, og den størrelse passer bedre til Georgs temperament.

- I dag er virksomheden med fem medarbejdere ikke større, end jeg selv har tid til at være i marken og male, og det er jeg rigtig glad for. Det er stadig sjovt, og jeg har på den måde en god fornemmelse for, hvad der sker i virksomheden.

- Jeg har en rigtig god stab af medarbejdere, hvor flere af dem har været her i rigtig mange år, og de medvirker til, at det stadig er rigtig sjovt at være en del af virksomheden. En af medarbejderne har været ansat i snart 30 år, og det sætter jeg naturligvis rigtig stor pris på, siger Georg Julius.

Vestjysk Malerentreprise

Georg Julius har drevet Vestjysk Malerentreprise siden 1986, og der er i dag fem ansatte i firmaet, der har til huse i Industrigården. De fleste af virksomhedens opgaver ligger i Esbjerg Kommune.
Her er Georg i værkstedet, men han vil rigtig gerne være ude hos kunderne og male. Foto: Bo Maimburg.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce