Annonce
Ugeavisen Ribe

Stark støtter Ribe Historie- og Aktivitetspark

Christian Christensen, direktør hos Stark, er imponeret over Ribe Historie- og Aktivitetspark projektet, og derfor støtter virksomheden nu med et sponsorat på 50.000 kroner. Foto: Bo Maimburg
Byggemarkedet Stark har doneret 50.000 kroner til den nye aktivitetspark ved Ribe Fritidscenter.

Ribe: Det lokale byggemarked og trælasthandel, Stark, er gået med på bølgen om at støtte Ribe Historie- og Aktivitetspark, der som bekendt skal realiseres ved Ribe Fritidscenter.

Det sker med en donation på 50.000 kroner.

Starks direktør, Christian Christiansen, er imponeret over projektet, og han vil gerne vise, at de støtter det gode lokale initiativ.

- Vi er en lokal stærk forankret virksomhed, og vi vil derfor gerne støtte gode lokale initiativer her i Ribe. Jeg er virkelig imponeret over projektet, og det glæder mig rigtig meget, at det udover at være en aktivitets- og legeplads også har en historisk dimension, siger Christian Christensen.

Han er imponeret over den store opbakning, der har været fre erhvervslivet i Ribe.


Vi er en lokal stærk forankret virksomhed, og vi vil derfor gerne støtte gode lokale initiativer her i Ribe.

Christian Christiansen


Han ser også store fordele ved, at Ribe Historie og Aktivitetspark vil komme til glæde og gavn for både turister og de lokale.

- Jeg kan fornemme, at der er et stort behov i Ribe for, at der kommer en aktivitet som primært henvender sig til børnefamilier.

Stærke ildsjæle

- Da jeg hørte om planerne, blev jeg imponeret og begejstret over at fornemme det stærke lokale engagement. Det vidner om, at der virkelig er nogle folk, som kan se store muligheder i projektet, og som virkelig er klar til at vise, at de vil yde noget for at få realiseret Ribe Historie og Aktivitetspark.

Kort om Stark

Stark i Ribe er både en håndværkerbutik og en trælasthandel med 35 medarbejdere. De er en del af en kæde med godt 80 afdelinger fordelt over hele landet.

Christian Christiansen har været direktør i Ribe igennem de sidste tre år, og han har været i koncernen i 12 år.

I Ribe er stedet også for mange kendt under betegnelsen Ribe Stampemølle.

- Jeg mener, at det er vigtigt, at vi alle støtter et godt projekt, og jeg ved jo, at mange af vores kunder også allerede har støttet projektet. Her i Ribe er man gode til at støtte hinanden, og virksomheder bakker op om gode aktiviteter, og det er naturligvis med til at gøre, at vi er med til at bidrage, siger Christian Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce