Annonce
Ugeavisen Ribe

Stig Rossen er klar til en ny stor julekoncert

Stig Rossen og Jasmin Gabay gæster Ribe 21. november til Ribe BK’s årlige julekoncert. Pressefoto
Torsdag den 21. november er der julekoncert i Ribe Domkirke med Stig Rossen.
Annonce

Ribe: Ribe Boldklub er igen i år arrangør af en stor julekoncert med Stig Rossen, der denne gang gæster Ribe sammen med Jasmin Gabay.

Julekoncerten er – traditionen tro fristes man til at sige - i Ribe Domkirke og afholdes torsdag den 21. november.

Det er 25. år i træk, Stig Rossen er på juleturné, og han er en mester i at få de mange tilskuere i den rette julestemning.

Repertoiret består af de smukkeste og mest elskede danske julesalmer blandet med de bedste sange fra det engelsksprogede repertoire.

- Vi glæder os over, at vi for fjerde år i træk kan invitere folk ind til en stor julekoncert. Der har stort set været udsolgt hver gang, og det, håber vi, sker igen i år, siger Niels Rosendahl fra Ribe BK.

Ribe Boldklub startede med julekoncert i forbindelse med klubbens 100 års jubilæum for fire år siden, og så har de fortsat aktiviteten.

- Vi har styr på at være koncertarrangør, vi giver folk en god oplevelse, og så tjener vi penge på det. Ribe kan sagtens bære to julekoncerter, og vi medvirker til at skabe mere jul i Ribe. Og så er Ribe Domkirke jo bare den helt perfekte ramme.

- Stig Rossens julekoncerter er bygget op om nogle af de vigtigste af julens budskaber. Hygge og nærvær er blot nogle af de værdier, der er kernen og drivkraften, når Stig Rossen er på danmarksturné med sit juleshow, siger Niels Rosendahl, der igen i år er primusmotor i arrangementet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce