Annonce
Ugeavisen Ribe

Stor sjat penge til Ribe HK: Kvickly og OK gav benzinpenge væk

Der var stor glæde hos spillerne fra Ribe HK, da de modtog en flot donation på godt 87.000 kroner fra OK Benzin og Kvickly. Foto: Bo Maimburg

Ribe: Ribe Håndboldklub fik tirsdag eftermiddag besøg af Kvickly Ribes varehuschef, Peter Lauritzen, der ønskede at overbringe en større donation.

Træningen var på grund af corona nedlukningen flyttet udenfor til Ribe Katedralskoles sportsplads, og der var her stor aktivitet.

Men pludselig blev træningen afbrudt, og selvom det var genstand for lidt protester, var humøret højt, da spillerne hørte budskabet. Peter Lauritzen havde nemlig en check med, og pengene kommer fra et beløb, der doneres, når folk bruger deres OK Benzinkort.

Til ære for fotografen skød spillerne sig til måls efter Peter Lauritzen og Jørn Mortensen. Foto: Bo Maimburg

- Checken skulle egentlig ikke have været så stor i år, for vi kan helt tydelig godt mærke, at folk ikke kører så meget som normalt, da mange arbejder hjemmefra. Vi har derfor valgt at lægge 30 procent oveni, og det betyder, at vi kan overgive godt 87.000 kroner, lød det fra Peter Lauritzen.

Og pengene vakte begejstring.

- Det er klart, at vores økonomi i Ribe Håndboldklub ikke ser for godt ud med alle de begrænsninger, vi arbejder under. Og vi har senest lige fået at vide at Tulipanfesten også bliver aflyst, og det er jo en af vores store indtægtskilder. Vi glæder os derfor ekstra meget, over den flotte donation fra OK Benzin og Kvickly i Ribe, siger Jørn Mortensen fra Ribe HK.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce