Annonce
Ugeavisen Ribe

Store ambitioner for Ribe Jazzfestival

Der er nu lys for enden af tunnelen, og med udsigten til, at alle danskere er vaccineret sidst i juni, er der nu tro på hos arrangørerne, at der bliver en Ribe Jazzfestival i juli 2021.
Meget tyder på, at Ribe Jazzfestival kan afvikles i dagene torsdag 22. til søndag 25. juli.

Ribe: Efter at have aflyst festivalen sidste år, er folkene bag Ribe Jazzfestival klar med en stor begivenhed i år. Og selv om det pt. ser lidt sort ud, så tror de på, at festivalen kan afvikles trods Covid-19.

- Der er nu lys for enden af tunnelen, og med udsigten til, at alle danskere er vaccineret sidst i juni, så tør vi nu tro på, at der bliver en Ribe Jazzfestival i juli 2021. Vi havde sidste år programmet klar, da Covid-19 lukkede det hele ned, og det program har vi hevet op af skuffen. Vi er nu i gang med at kontakte alle musikerne fra sidste års program for at høre, om de har mulighed for at spille i Ribe nu til sommer, og det ser ud til, at alle er klar til vores festival, siger Jeppe Dahlstrup der sammen med foreningens formand, Lotte Kragh Andersen og hovedmand og initiativtager, Martin Schack, er trukket i arbejdstøjet.

De holder virtuelle møder flere gange om ugen.


Der er nu lys for enden af tunnelen, og med udsigten til, at alle danskere er vaccineret sidst i juni, så tør vi nu tro på, at der bliver en Ribe Jazzfestival i juli 2021.

Jeppe Dahlstrup


- Vi føler, at vi står i en gæld til de musikere, vi aflyste sidste år, så det er klart, at de har førsteprioritet. Det gør jo også det hele lidt lettere, da vi ikke skal opfinde den dybe tallerken igen. Det er klart, at vi ikke har så mange udenlandske musikere på plakaten, men vi har rigtig mange fantastiske danske musikere på programmet. Festivalen har 20 års jubilæum, og det ser vi frem til at fejre. Vi har derfor udvidet med mange koncerter både torsdag og fredag. Så vi satser på at lave en brag af en festival, siger Jeppe Dahlstrup, der også slår fast, at de vil kunne geare ned, hvis der fortsat er restriktioner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce