Annonce
Ugeavisen Ribe

Store rabatter hos Toyota

Når Toyota Louis Lund holder nytårskur vil være mulighed for at prøvekøre den nye C-HR. Bilen har fået flere opgraderinger, hvor den blandt andet kan fås som en 2.0 motor med 184 hk. Pressefoto.
Annonce

Toyota Louis Lund: Når Toyota Louis Lund i Ribe, Esbjerg, Varde og Vejen holder Nytårskur den 4. og 5. januar er der gode tilbud og mulighed for at se og prøvekøre den nye C-HR.

Det nye år indledes med et stort lagersalg, hvor der er mulighed for at få handlet bil med stor rabat, dette gælder for Yaris, C-HR og Corolla, hvor der vil være mulighed for at spare mellem 15.000 kroner og 25.000 kroner.

En fabriksny bil kan købes med 0 kroner i udbetaling, og den kan også finansieres med en fordelagtig rente.

I det nye år introduceres også den nye C-HR, og der vil være mulighed for at prøvekøre bilen. Bilen har fået flere opgraderinger, hvor den blandt andet kan fås som en 2.0 motor med 184 hk.

De enkelte forretninger sørger for, at kunderne ikke går sukkerkolde. Der serveres nemlig champagne og kransekage i løbet af weekenden.

Louis Lund og personale ser frem til weekenden, og de håber, mange vil kigge ind og få en god bilsnak og høre om de mange fordelagtige tilbud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce