Annonce
Ugeavisen Ribe

Storgaard gør noget for yngre bilkøbere

Det mest markante ved Hyundai i30 N Line er bagenden af bilen, der har fået et mere sporty look. Det skal tiltrække det yngre publikum, ligesom en lavere pris på Seat Ibiza også skal. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Én Seat model har fået en ny pris, mens to modeller fra Hyundai kommer i nye versioner, og alle tre nyheder er rettet mod den yngre del af kundesegmentet.
Annonce

Storgaard Biler: Bilforhandlere skal både have øje for at sælge biler til de modne og til de yngre kunder, og hos Storgaard Biler i Bramming har man nu nogle nyheder, som begge retter sig mod den yngste del af kundesegmentet. En af nyhederne handler om Hyundai i30 og Hyundai Tucson, som begge nu laves i en såkaldt N Line version.

- N'et står for Nürburgring (tysk racerbane, red.), og det markerer, at bilerne er blevet mere sporty. Hyundai ryster posen og fornyer dem for at skabe ny interesse for modellerne hos blandt andet det unge publikum. Der er mere smæk i motorerne, og bilerne har fået et mere sporty udtryk. På den måde bliver det som en hverdagsracerbil uden helt at være det, siger Ina Jørgensen fra Storgaard Biler.

Hyundai i30 N Line har haft premiere i sidste uge og fortsætter denne uge, mens Tucson N Line får premiere derefter. I begge modeller er det eksempelvis bagkofangeren med diffuser, den dobbelte udstødning, læderrattet og en ny gearknop, der er nyt. Indvendigt får man sportssæder og alu-pedaler. Under kølerhjelmen sidder enten en 1,0 eller 1,4 T-GDi motor med 120 eller 140 hk eller en 1,6 CRDi med 136 hk.

Indvendigt har Hyundai i30 N Line læderret, ny gearknop og sportssæder. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Annonce

Billig Ibiza

Også Seat vil gøre lidt for at få kunderne til at købe den velkendte Ibiza model. Det gør de ved at sænke prisen på modellen ned til 134.990 kroner.

- Til den pris kan man få Reference versionen med 80 hk i en 1,0 liter motor, så det er en god pris for en lille mellemklassebil. Det er en pris, der er kommet for at blive, og det gør den mere konkurrencedygtig. Jeg forestiller mig, at den blandt andet er en god bil til førstegangskøberen, siger Ina Jørgensen, som tilføjer, at man for 179.790 kroner kan få topklasseversionen af en Seat Ibiza - FR varianten - med blandt andet 115 hk i motoren.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce