Annonce
Ugeavisen Ribe

Storkesøen Ribe slækker på millioninvestering

Knud Erik Chrestensen, Anette Kirkegaard og Lise Agger betragter det oprindelige projekt, som nu beskæres væsentligt. Arkivfoto

Storkesøen vil opføre færre hytter som følge af, at gadebelysningen på Haulundvej ikke genetableres.

Annonce

Ribe: Esbjerg Kommune har afvist ønsket om at genetablere gadebelysningen på Haulundvej og på den måde øge trafiksikkerheden for turister og andre brugere af vejen. I efteråret meldte Storkesøen Ribe ud, at man gerne ville investere 5-6 millioner kroner i 14 nye hytter, men et af kravene dengang var, at sikkerheden på Haulundvej blev øget, da det er noget, som stedets gæster har efterspurgt.

Men nu, hvor sagen fra Esbjerg Kommunes side har fundet sin foreløbige afslutning, har Storkesøens ejere taget deres investering op til genovervejelse. Og det har medført, at investeringen reduceres væsentligt.

- Vi vil nu nøjes med at opføre seks nye hytter, og så vente og se med resten. På den måde bliver vores investering på et par millioner i stedet for. Vi tør simpelthen ikke at opføre flere, understreger en af de tre ejer, Knud Erik Chrestensen, som fortsætter:

- Vi er noget forundrede over kommunens udmelding, og det er hovedrystende, at de ikke tager turismen i Ribe mere alvorligt, og det er skuffende, at de ikke tager kritikken omkring den manglende sikkerhed mere seriøst, siger han.

Det ville i 2010-priser koste 75.000 kroner at få gadelygterne til at lyse vejen op igen, og ifølge Knud Erik Chrestensen er det umiddelbart ikke et tema for Storkesøen, at man selv vil betale det beløb, da trafiksikkerhed er et kommunalt anliggende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce