Annonce
Ugeavisen Ribe

Stort åbent hus hos Klinik for Fysioterapi: De nye ejere vil møde kunderne

Personalet og indehaverne hos Klinik for Fysioterapi holder reception tirsdag den 3. maj. Privatfoto
TIrsdag den 3. maj er der reception hos Klinik for fysioterapi, hvor de nye ejere og personalet gerne vil møde kunderne.

Ribe: Sidste år overtog Mette og Morten Gade Christensen Klinik for Fysioterapi i Ribe, og siden har der været stor travlhed for at skabe nyt liv på klinikken.

Nu inviterer de så alle kunder og andre interesserede til reception, og det sker tirsdag den 3. maj klokken 14 i klinikken på Sportsvej.

- Nu må det være tid til, at vi møder vores mange kunder, og vi ser frem til få en hyggelig eftermiddag, hvor vi håber på at få mange gæster. Vi er jo ikke altid i byen, da vi driver tre andre klinikker, så vi ser frem til at møde kunderne, siger Morten Gade Christensen.

Annonce

Der er sket mange ting i klinikken, som de gerne vil fortælle kunderne om.

De har skiftet systemer ud, og så har de gjort klinikken til en del af det fællesskab, som de i forvejen har i de andre klinikker.

Klinik for fysioterapi

Der er 20 medarbejdere i klinikken på Sportsvej i Ribe, der er en del af en koncern med i alt fire afdelinger. Det var oprindelig John Bruun, der drev klinikken, men den er nu ejet af Mette og Morten Gade Christensen.

- Der er kommet en større ekspertise ved at Klinik for Fysioterapi er blevet en del af koncernen med flere klinikker, og det kan komme vores kunder til gode med større faglighed. Vi har så bred en stab af medarbejdere, så vi kan noget helt særligt.

Klinikken er lige blevet akkrediteret efter de nye krav, der er kommet efter sundhedssektoren, og dermed er klinikken toptunet og klar til udfordringer.

- Vi samler alle medarbejderne til et døgnmøde i denne måned, og vi sætter her fokus på at styrke fagligheden, og det skal gerne give gode kundeoplevelser.

- Det har været en stor omgang at få gennemført akkrediteringen efter den danske kvalitetsmodel, men vi opnåede den højeste anerkendelse, og det er vi naturligvis rigtig glade for.


Vi mærker tydeligt, at der er en god ånd i klinikken, og den har vi bevaret og styrket. Det gode sammenhold er en styrke, som vi sætter stor pris på. Når vi er en del af så stor en koncern, kan vi hele tiden gøre noget for at holde os helt oppe i gear, og vi er med på det sidste nye

Morten Gade Christensen


- Vi mærker tydeligt, at der er en god ånd i klinikken, og den har vi bevaret og styrket. Det gode sammenhold er en styrke, som vi sætter stor pris på. Når vi er en del af så stor en koncern, kan vi hele tiden gøre noget for at holde os helt oppe i gear, og vi er med på det sidste nye. Så kunderne vil opleve en toptunet klinik, siger Morten Gade Christensen.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Stoffer, brækkede næser på betjente og anmeldelse af voldtægt: Ikke alt var lige festligt til Tulipanfesten

Annonce
Ugeavisen Ribe

Damefodbolden blomstrer i Ribe/Hviding: Talentfulde spillere vender hjem og bliver udfordret af stærkt trænerteam

Annonce
Ugeavisen Ribe

Nu kan alle flygtninge komme gratis på museum: Der er fribilletter til alle uanset, hvor de kommer fra

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Et langt arbejdsliv slutter: Nu skal domprovsten genopdage sig selv

Ugeavisen Ribe

Intet mindre end et scoop: Langgaards flygel fra 1890 er kommet hjem

Ugeavisen Ribe

Ribe er et knudepunkt for erhvervsbiler: Alle byens bilhandlere deltager i stor erhvervsbil-dag

Ugeavisen Ribe

Efter fire års pause: Vadehavsdagen vender tilbage til Darum

Ugeavisen Ribe

Lokale ildsjæle står sammen om deres forening og fest

Ugeavisen Ribe

For 52 år siden blev de smedet sammen: Nu bliver byfesten også til jubilæumsfest

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Annonce