Annonce
Ugeavisen Ribe

Stort kræmmermarked i Jernved aflyst: Mindre loppemarked bliver erstatning

Der plejer at være mange mennesker til det årilge kræmmer- og loppemarked i Jernved Kulturhus. For at undgå for mange mennesker, aflyses markedet i år. Arkivfoto
Annonce

Jernved: Hvert år plejer kræmmer- og loppemarkedet i Jernved Kulturhus at tiltrække en hel del handlende, men deltagerne må i år se langt efter markedet, der skulle være holdt i weekenden den 24. og 25. oktober.

- Der plejer at være mange udstillere og mange besøgende, så vi er nervøse for, om vi kan komme til at overtræde forsamlingsantallet på 100 personer, hvis det stadig er der i slutningen af oktober. Vi er også bange for, at vi heller ikke kan styre afstandskrav, selv om antallet bliver forhøjet. Derfor aflyser vi i år, fortæller Hanne Bjerre, der er én af dem, som står bag markedet.

Samtidig fortæller hun, at man ligger inde med rigtig mange lopper. Derfor laves der et rent loppemarked den 20. september ved den gamle købmandsbutik på Gørdingvej 10. i Jernved.

- Vores lager bugner, så vi holder det her mindre loppemarked med lopper både udenfor og inde i butikken. Vi håber på godt vejr, men hvis det bliver en dag med regn og blæst, bliver vi nød til at aflyse, igen på grund af afstandskravet, fortæller Hanne Bjerre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Positive meldinger fra Christiansborg til Mandø: Politikere vil gøre ø-støtte permanent

Annonce