Annonce
Ugeavisen Ribe

Strikke-Hæklefestival igen på vej til Vester Vedsted

Bettina Holmquist har en meget stor passion for at strikke og hækle, og det vil hun meget gerne dele med andre. Foto: Bo Maimburg
Den sidste weekend i januar 2020 arrangerer Bettina Holmquist igen en stor Strikke-Hæklefestival i Vester Vedsted.
Annonce

Vester Vedsted: Det kommer til at summe af liv og aktivitet, når Vester Vedsted igen i år skal danne ramme om den store Strikke-Hæklefestival. Der vil være et stort kreativt marked på Vadehavscentret, “strikke-hæklehygge” på V. Vedsted Vingård, og så vil der være 20 strikke-hækleworkshops rundt om i landsbyen. Lørdag aften er der stor højskolefest med foredrag, festmiddag og Strikke-Hæklecafé.

Kvinden bag arrangementet, Bettina Holmquist, fortæller med begejstring i stemmen:

- Jeg er selv vild med garn og med at strikke og hækle, og jeg vil gerne dele min glæde og interesse med så mange som muligt. Der kom så mange til Det kreative hjørne sidste år, at vi næsten blev blæst omkuld, og vi udvider derfor denne aktivitet i år. Jeg er glad for, at det igen har været muligt at tiltrække så mange spændende og kendte udstillere, designere og undervisere til Vester Vedsted, siger Bettina Holmquist.

Man vil blandt andet kunne møde kendte strik og hækle designere som Madam Munch, Charlotte Tøndering, Hanne Pjedsted, Mette Larsen, Lise Vaaben, Stine Hoelgaard Johansen, Ann Højgaard Slot, Aslaug Mørk, G-Uld, Uldgården, Flittiglise og mange flere.

- Det er mit håb, at aktiviteten kan blive en begivenhed, som mange kan få glæde af, også butikker, overnatningssteder, museer og restauranter. Jeg har bevidst lagt festivalen på et tidspunkt, hvor der ikke er så mange turister i Ribe. Og med de tilmeldinger, der er kommet, kan jeg allerede nu afsløre, at der kommer en del deltagere udefra, så festivalen vil udover at skabe aktivitet i Vester Vedsted, også trække folk til Ribe og omegn, siger Bettina Holmquist.

Bettina-Holmquist.dk

Bettina-Holmquist.dk er en relativ nystartet virksomhed, som arrangerer to årlige Kunsthåndværkermarkeder på Vadehavscentret og i Risskov samt Strikke-Hæklefestivalen ved Ribe. På hendes hjemmeside kan man også finde Bettinas egne strikkeopskrifter.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce