Annonce
Ugeavisen Ribe

Styregruppen bag Ribes Kulturnat: - Vi vil have nogen at lege med

Ved Kulturnatten i Ribe i 2019 var flere skoleklasser involveret, og det håber styregruppen kan lade sig gøre igen i år. Arkivfoto
Temaet for årets kulturnat i Ribe er "Nye stier og ståsteder", som refererer til det seneste års omvæltninger i samfundet. Styregruppen indkalder til inspirationsmøde onsdag den 19. maj

Ribe: Sidste år blev Ribes Kulturnat aflyst, men det skal helst ikke ske i år. Derfor arbejder styregruppen bag arrangementet for alvor på at samle trådene, og i den tråd holdes der onsdag den 19. maj klokken 19 et inspirationsmøde omkring kulturnatten.

- Vi har valgt et tema i år med overskriften "Nye stier og ståsteder". Det kan som så mange andre temaer opfattes bredt, men i vores øjne går det blandt andet ud på, hvad det seneste år med corona har gjort ved os. Eksempelvis har mange gået mange ture og opdaget nye ruter og steder i vores by eller har set dele af byen fra nye vinkler, siger Anne Reinholdt fra styregruppen, der drømmer om aktiviteter som en bro fra Skibbroen til Hovedengen eller en oplyst passage under broen ved Kolvig, så man kan komme derned og gå.

- Vi vil gerne have andre til at komme og hjælpe med at udvikle, hvordan Kulturnatten i Ribe skal se ud. Vi kaster en masse ideer op i luften og ser, hvad der lander. Men det vigtigste for os er, at nogen vil lege med, siger hun.

Annonce

Derfor kan Anne Reinholdt formentlig også glæde sig over, at flere aktører har vist interesse i at være med efter efterårets opfordring til det. Blandt de interesserede er Ribe Katedralskole, hjemmeværnet og Ripen rollespil. Derudover vil Anne Reinholdt igen i år engagere skoleklasser.

Ud over den almindelige kulturnat er det også planen, at der kommer et samarbejde mellem Kulturnatten og Folkemødet om genforeningen, der blev udskudt sidste år, da de to arrangementer i år falder på samme tid. Folkemødet løber fra den 14.-17. oktober, mens Kulturnatten er den 17. oktober.

Tilmelding til inspirationsmødet kan ske ved at skrive til ribeskulturnat@gmail.com. Stedet for mødet bliver offentliggjort en uge før.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Henrik fra Hviding er stolt over at være hjerteløber: - Der er ikke noget, der er større end at være med til at redde liv

Annonce