Annonce
Ugeavisen Ribe

Succes i coronatiden: Salg af minigolf anlæg har boomet hos Ribebutik

Bo Kristiansen har efterhånden rigtig mange udklædningskostumer samt brætspil i sortimentet i  Sjov & Spil butikken i Ribe. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Salget af minigolf anlæg er mangedoblet på få år hos Sjov&Spil i Ribe. Derudover er sortimentet på udklædningskostumer også vokset med opkøbet af en konkurrents varelager.
Annonce

Ribe: De fleste detailhandelbutikker har haft et særdeles svært halvår i 2020 under coronakrisen. Mange steder er det normale salg gået ned, men coronakrisen har også nogle steder åbnet op for nye markeder.

Sådan er tilfældet også hos Sjov & Spil butikken, der ligger ved siden af ALDI på Mosevej i Ribe. Normalt sælger indehaver Bo Kristiansen udklædningskostumer, festartikler, havespil og brætspil, men i år har han i den grad også haft succes med at sælge og opsætte minigolfanlæg.

- Det er noget, vi har gjort i en del år. I starten var det dog blot 2-3 anlæg om året til eksempelvis campingpladser, men i år har vi solgt og opsat 25 anlæg i både Danmark, Sverige og Norge og også til mange luksus sommerhuse, fortæller Bo Kristiansen og fortsætter:

Det er minigolf anlæg som disse, der er sat op ved et sommerhus, som Sjov & Spil har haft stor succes med i 2020. Privatfoto

- Netop sommerhuse er noget, vi satser mere på, og vi har også forbedret vores markedsføring, så det kommer faktisk ikke som en overraskelse for mig. Når folk ikke kan komme udenlands, skal husene have noget ekstra at byde på, og mange har jo allerede bordfodbold og poolbord, så hvorfor ikke også minigolf, spørger han og fortæller, at der er tale om større eller mindre anlæg lavet i træ.

Annonce

Flere kostumer

Bo Kristiansen fortæller, at salget af minigolf anlæggene er tæt på at udligne det hul, som manglende salg af især kostumer har givet.


Nu er vi Sydvestjyllands største kostumebutik, og det er især inden for temaerne oktober, 70'er og western til voksne, at vi har øget sortimentet.

Bo Kristiansen


- Vi var nødt til at finde en ny vej, og det er altså lykkedes. Det har også hjulpet, at salget af bræt- og havespil også er steget i år, og hvis salget fortsætter resten af året, så ser det fint ud, siger han.

400 brætspil

Sjov & Spil har haft butik i Ribe i godt to og et halvt år. Den er drevet af Bo og Lonnie Kristiansen.

Der er mere end 5.000 varenumre i form af udklædning og festartikler, mens der heraf også er omkring 400 forskellige brætspil samt en lang række havespil. Til start havde man 1.500 forskellige varenumre.

Ud over butikken har de også webshoppen happygames.dk og altså hjemmesiden www.minigolfanlæg.dk, hvor man kan finde ud af mere om deres minigolfanlæg.

Succesen på de andre parametre gør dog ikke, at udklædningskostumerne skubbes i baggrunden. Tværtimod er sortimentet og lageret udvidet, da Bo Kristiansen har opkøbt hele varelageret fra Dress2fun i Esbjerg. Således er der nu to hele rum til henholdsvis voksen- og børnekostumer.

- Nu er vi Sydvestjyllands største kostumebutik, og det er især inden for temaerne oktober, 70'er og western til voksne, at vi har øget sortimentet. Jeg håber, at det kan få flere kunder herud, for der er stadig mange, der ikke ved, at vi ligger her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Formand og lærer i Ribe: Elever har en pointe i at der mangler bevægelse på skemaet

Annonce