Annonce
Ugeavisen Ribe

Sundhed i Ribe: Ny klinik vil give folk bedre fødder

Vicky og Michaela har åbnet dørene til en ny klinik med navnet Fod og Fysioterapi, og de er klar på at tage mod kunderne og behandle dem med et smil på læben. Foto: Bo Maimburg
Fod og Fysioterapi er navnet på en ny klinik, der er åbnet i nyrenoverede lokaler i den gamle forstanderbolig på Kastanie Alle på Ribelund.

Ribe: For et par år siden startede Michaela Søllingvraa en fodklinik hos Klinik for Fysioterapi i Ribe, men pladsen er blevet for trang, og hun er derfor flyttet i nye lokaler på Kastanie Alle 2B.

Klinikken har samtidig fået nyt navn, nu hedder den Fod og Fysioterapi, og har fået undertitlen ”Holder dig i bevægelse”. Der er samtidig sket en udvidelse af medarbejderstaben, da statsautoriseret fodterapeut, Vicky Lagoni, er blevet en del af klinikken, og de er begge klar til at give folk en god behandling


Jeg havde simpelthen for lidt plads i min gamle klinik. Og så kunne jeg bare se at der kom flere og flere patienter, og det er årsagen til, at jeg er flyttet og udvider.

Michaela Søllingvraa


- Jeg havde simpelthen for lidt plads i min gamle klinik. Og så kunne jeg bare se at der kom flere og flere patienter, og det er årsagen til, at jeg er flyttet og udvider. Det var nemt at blive enige om et samarbejde, for der opstod hurtig en rigtig god kemi mellem os. Jeg er jo sjællænder, og Vicky er sønderjyde, og vi er dumpet ned i Vestjylland og Ribe, og det fungerer bare rigtig godt. Vi kalder vores samarbejde i klinikken for et multikulturelt fællesskab, som en tydelig henvisning til vores særpræg som henholdsvis sønderjyde og sjællænder, siger Michaela Søllingvraa, som også vil arbejde på, at ventetider på behandlinger skal ned.

Der er et stigende antal af klienter med blandt andet diabetes, leddegigt, psoriasis gigt og kredsløbsproblemer, og de har alle brug for behandlinger.

Michaela og Vicky har åbnet dørene til en ny klinik med navnet Fod og Fysioterapi. Foto: Bo Maimburg

- Vi vil gerne give folk den bedste behandling, og det skal ske med et smil på læben. Vi er klar, hvis folk har problemer med deres fødder, men vi er også klar, til at give folk en behandling, der sikrer dem sandalklare fødder, siger Vicky Lagoni.

De er begge uddannet statsautoriserede fodterapeuter, men de er også uddannet i at lave indlæg til folks sko.

- Det er et kvalitetsstempel, at vi begge to er statsautoriserede fodterapeuter, og vi vil rigtig gerne give folk det, der skal til for at få bedre fødder, siger de to fodterapeuter samstemmende.

Når klinikken hedder Fod og Fysioterapi handler det om, at de er klar med alle former for behandlinger, der har med føddernes velvære at gøre - og dermed altså også fysioterapi der handler om fødder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce