Annonce
Ugeavisen Ribe

Svenne og Kirsten støtter Ribe Aktivitets- og Historiepark: Bademestrene giver 1000 kroner af egen lomme, og de vil nu duellere om, hvem der kan indsamle flest penge

Svend-Aage og Kirsten giver hver 1000 kroner til Ribe Aktivitets- og Historiepark, og de vil nu se hvem af dem, der kan indsamle flest penge. Foto: Bo Maimburg
Svend-Aage Thiim og Kirsten Christensen fra Ribe Svømmebad vil forsøge at indsamle penge til Ribe Aktivitets- og Historiepark.

Ribe: Igennem det meste af en menneskealder har Svend-Aage Thiim og Kirsten Christensen
kørt parløb og makkerskab i Ribe Svømmebad. Ja man kan nærmest opfatte dem som en institution eller inventar på stedet.

Jeg lå søvnløs i nat, og jeg lå og grublede over, hvordan vi kunne indsamle lidt flere penge til parken og støtte det gode projekt. Jeg fik pludselig den idé, at Kirsten og jeg jo kunne give 1000 kroner hver, og så har vi udfordret hinanden.

Svend-Aage Thiim

Nu har de fået en god idé, og formålet er at støtte Ribe Aktivitets- og Historiepark. De giver hver 1000 kroner af egen lomme, og så har de udfordret hinanden.

- Jeg lå søvnløs i nat, og jeg lå og grublede over, hvordan vi kunne indsamle lidt flere penge til parken og støtte det gode projekt. Jeg fik pludselig den idé, at Kirsten og jeg jo kunne give 1000 kroner hver, og så har vi udfordret hinanden. Hvem af os kan få andre til at donere så mange penge som muligt, og hvem vil, når maj er omme, kunne donere flest penge til Ribe
Aktivitets- og Historiepark, siger Svend-Aage Thiim.

Annonce

Kirsten var straks med på ideen, og hun håber nu på, at de kan få mange til at støtte projektet og deres lille personlige dyst.

- Jeg håber på, at vi kan indsamle rigtig mange penge, og vi har besluttet, at den, der indsamler færrest penge, skal invitere den anden med på en god middag, og vi skal selvfølgelig have vores mand og kone med, så vi får en god aften, siger Kirsten Christensen.

De ser begge to frem til, at de vil kunne håne den, der indsamler færrest penge, så de to er begge opsatte på  at gøre en stor indsats for at vinde og indsamle mange penge.

- Det er svært at gætte på, hvor mange penge vi kan samle. Men vi håber, at vi runde 10.000 kroner, siger Svend-age og Kirsten samstemmende.

Hvis man vil støtte Sven-Aage, kan man overføre penge via mobilepay på nummeret 4044 9678 mens Kirstens nummer er: 2348 1421. Man skal bare skrive "Legepark", når man overfører penge.

Annonce
Ugeavisen Ribe

Et langt arbejdsliv slutter: Nu skal domprovsten genopdage sig selv

Annonce
Ugeavisen Ribe

Intet mindre end et scoop: Langgaards flygel fra 1890 er kommet hjem

Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribe er et knudepunkt for erhvervsbiler: Alle byens bilhandlere deltager i stor erhvervsbil-dag

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Efter fire års pause: Vadehavsdagen vender tilbage til Darum

Ugeavisen Ribe

Lokale ildsjæle står sammen om deres forening og fest

Ugeavisen Ribe

For 52 år siden blev de smedet sammen: Nu bliver byfesten også til jubilæumsfest

Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Ribe

Øl, fest og hornmusik for fuld knald til tilbagevendt Tulipanfest: Nu lurer ny rekord i luften

Ugeavisen Ribe

Kong Christian til hest lavet af 30.000 servietter: Tulipankongerne fra lille landsbysamfund sejrede igen igen, som de har gjort stort set hvert år siden 1992

Ugeavisen Ribe

Se billedserien mit bier, dirnd'l und geilen lederhosen: Tyrolerne vendte tilbage til Danmarks største tyrolerfest

Ugeavisen Ribe

Vinbaren er klar til Tulipanfest: Italiensk stemning i baggården

Annonce