Annonce
Ugeavisen Ribe

Swingende rock n’roll i Ribes gågade

Kristian Bast og Jacob Pedersen sørger for swingende rock n’roll til Ribe by night. Pressefoto
Annonce

Ribe: Der bliver uden tvivl en rigtig god stemning i Ribes gågade, når den lokale duo, The Sun Brothers spiller til Ribe by night. Den dynamiske duo spiller tre gange forskellige steder i gågaden, og de leverer ægte swingende rock n' roll.

Det er den lokale sanger og guitarist, Jacob Pedersen, der sammen med den lokale bassist, Kristian Bast, som leverer musikken. Det er to udadvendte og karismatiske musikere, som altid sørger for at publikum får en oplevelse.

- Musikken er inspireret af Sun Records artister som Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash og flere af de andre store artister fra pladeselskabet Sun Records. Det var Sam Phillips, der startede pladeselskabet, og det var startskuddet til "The Birth of Rock ’N Roll” med numre som “Heartbreak Hotel”, “Hound dog”, og “Whole Lotta Shakin’ goin’ on”, siger Jacob Pedersen.


Musikken er inspireret af Sun Records artister som Elvis Presley, Chuck Berry, Johnny Cash og flere af de andre store artister fra pladeselskabet Sun Records.

Jacob Pedersen


Det er rendyrket nostalgi, når de to kammerater i Sun Brothers indtager scenen med musik, der selv får det mest visne træben til at springe ud og rocke med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce