Annonce
Andreas Bossen er bestyrer og kok på den nye sushirestaurant i Ribe. Han er oplært hos Mr. Sushi i Haderslev og på Rømø, som hans mor driver. Han er også uddannet elektriker og har siden også taget en universitetsuddannelse i Odense. Foto: Lars Fahrendorff
Ugeavisen Ribe

Så åbner Ribes første restaurant med sushi: Er du klar til nigiri og futomaki?

Fra på mandag kan man købe de japanske fiskespecialiteter hos Mr. Fish.
Annonce
  • Andreas Bossen er bestyrer og kok på den nye sushirestaurant i Ribe. Han er oplært hos Mr. Sushi i Haderslev og på Rømø, som hans mor driver. Han er også uddannet elektriker og har siden også taget en universitetsuddannelse i Odense. Foto: Lars Fahrendorff
Ugeavisen Ribe

Historien om Korsbrødregade

Annonce
Ugeavisen Ribe

Påsken er lig med hygge og tid med familien: Det må ikke være en selvfølge

Annonce
Ugeavisen Ribe

Drengene har været med længe: Nu får kvinderne fra klubben også chancen for at spille på eliteniveau

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Nu åbner Lis sin kaffesmed i nabobyen med Mette som daglig leder: Tidligere tøjbutik får nyt liv

Ugeavisen Ribe

Så er storken endelig landet i domkirkebyen: Jeg kunne høre næbbet klapre og var ikke i tvivl

Ugeavisen Ribe

200 sagde farvel til chefen gennem 25 år: - Vi har gjort det, vi skulle

Ugeavisen Ribe

Farvel til klubbens ambassadør: Ib forlod formandsstolen og blev hyldet med en særlig udnævnelse

Ugeavisen Ribe

Fællesskab, inspiration og bajere: Broderifestivalen i Ribe fik besøg langvejsfra og vender tilbage

Ugeavisen Ribe

Butiksejere får den fineste hilsen: "Ønsker det bedste for jer. Det har været en fornøjelse"

Annonce