Annonce
Ugeavisen Ribe

Tæt på at drille topholdet: Hviding led acceptabelt nederlag

Annonce

Håndbold, damer, 3. division: Det er ikke ofte, at man er tilfreds med sit holds præstation, når man har tabt med 11 mål.

Men det var træner for Hviding IF, Jesper Christensen, søndag eftermiddag, efter holdet havde tabt til rækkens tophold, NSK med 36-25.

- Vi spiller sæsonens bedste angrebskamp, og det er næsten ærgerligt. Jeg er godt tilfreds med indsatsen, fordi vi løber røven ud af bukserne, siger han.

NSK var foran 20-15 ved pausen, og midtvejs i anden halvleg var man blot foran med tre mål. Men så gik haluret i stykker på et tidspunkt, hvor Hviding IF havde overtaget, og den følgende mindre pause gav topholdet fornyet luft, som sammen med træthed hos Hvidings spillere betød, at sejren blev uforholdsmæssig stor.

Alligevel kunne Hviding IF tage hjem med opløftede hoveder og tage den gode præstation med ind i den ufrivillige coronapause.

- Det er ærgerligt og irriterende med den her pause, fordi det bryder en god rytme, vi var inde i. Men det er trods alt godt, at vi slutter af med en god præstation, som gør, at humøret er godt, lyder det fra Jesper Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce