Annonce
Ugeavisen Ribe

Tøjbutik skifter adresse i gågaden: Ny lejer rykker ind i Zizzis lokaler

Den 19. september lukkede tøjbutikken Zizzi i Ribes gågade, men allerede nu er der nye lejere klar til at overtage lokalerne. Foto: Kåre Welinder
Den 19. september lukkede tøjbutikken Zizzi i Ribes gågade, men allerede nu er en ny lejer klar til at rykke ind i de store lokaler. Det er butikken Attitude, der flytter ind, og dermed er ejer Line Madsen tilbage i de lokaler, hvor hun sprang ud som selvstændig i 2014.
Annonce

Ribe: Det er blot en uge siden, tøjbutikken Zizzi lukkede og slukkede i Ribes gågade, men allerede nu melder en ny lejer sig klar til at rykke ind i de store lokaler på Nederdammen.

Det er tøjbutikken Attitude og ejer Line Madsen, der rykker fra 110 kvadratmeter på Mellemdammen til 175 kvadratmeter i Zizzis lokaler. Med flytningen er Line Madsen tilbage til det sted, hvor hun sprang ud som selvstændig i 2014.

Det var nemlig Line Madsen, der i februar 2014 åbnede Zizzi i Ribes gågade. Siden trådte hun ud af kæden og åbnede butikken Attitude i Dagmarsgade i juni 2017, inden hun i april 2018 flyttede til lokalerne på Mellemdammen.

Annonce

Vender hjem

- Der er nogen, der har sagt, at nu vender jeg hjem. Og det gør jeg jo på en måde også, siger Line Madsen og forklarer, at den primære årsag til flytningen er, at hun gerne vil have mere plads kombineret med øget travlhed i butikken.

- Jeg er egentlig også glad for at være her, men den anden butik er bedre indrettet. Når vi udvider, får vi et endnu større udvalg til kvinder i alle størrelser, fra str. 36-56, og får også nye leverandører ind, siger hun og forklarer, at hun rykker ind, så snart gulvet er lakeret i de nye lokaler.

- Om alt går vel, åbner vi mandag den 5. oktober, og har sidste dag her lørdag den 3. oktober. Jeg har selvfølgelig gjort mig flere overvejelser i forhold til folks købemønstre i forhold til corona, men folk har været helt fantastiske til at støtte op, siger Line Madsen, der i hendes nuværende butik selv er eneste ansatte, men regner med, at hun skal have nye ansatte på Nederdammen.

I Ribe er de to plussize-butikker Zizzi og Solo lukket inden for de senere måneder, og dermed bliver Attitude den eneste tøjbutik i Ribe med tøj helt op til størrelse 56.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Ribe

Løver efterlyses i Ribe

Annonce