Annonce
Ugeavisen Ribe

Tømrer i Ribe har opgaver nok i ordrebogen

Gregers Bruun

Ribe: Størstedelen af håndværkerbranchen i Danmark har oplevet masser af travlhed det seneste år eller to, og det præger også billedet lokalt, hvor tømrermester H Bruun & Søn har nok at lave.


Vi har den mængde i ordrebogen vi skal bruge og lidt til, og der er nok at lave frem til sommerferien. Og vi har hele tiden forespørgsler fra større og mindre virksomheder på opgaver som sagtens kan give travlhed også efter sommerferien

Gregers Bruun


- Vi har den mængde i ordrebogen, vi skal bruge og lidt til, og der er nok at lave frem til sommerferien. Desuden har vi hele tiden forespørgsler fra større og mindre virksomheder på opgaver, som sagtens kan give travlhed også efter sommerferien, fortæller tømrermester Gregers Bruun.

- Jeg mærker også, at der er rigtig mange private der henvender sig, og de forespørger på renoveringer og tilbygninger og meget andet. Men vi har faktisk ikke haft mere travlt sidste år end vi plejer. Vi har 38 ansatte, og deraf kører 14 af dem rundt og sætter sommerhuse op for Planet Huse, og det tal er stabilt. Vi har haft en meget konstant mængde af ordrer igennem de sidste fem år, og jeg synes faktisk, at mængden af opgaver er mere overskuelig lige nu end tidligere.

Gregers Bruun understreger, at han ikke ønsker, at virksomheden skal være større. Men han mærker på flere måder tydelige tegn på, at der er mange der har for meget at lave i branchen.

- Jeg får jævnligt henvendelser fra arkitekter og ingeniør, om jeg vil deltage i en licitation. Og de vil gerne sikre sig, at vi kommer med et tilbud, for de oplever, at mange slet ikke kommer med et tilbud på grund af travlhed, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce