Annonce
Ugeavisen Ribe

Tapas på tværs af Ribes gågade

Café Quedens og frisørsalonen på den anden side af gaden, Cesar Eugenio, samarbejder i weekenden om takeaay, og det glæder Cesar, Lise og Jesper. Privatfoto
Det er Jesper og Cesar Eugenio. der er gæstekokke, når Quedens Gaard i weekenden sælger tapas som take away.
Annonce

Ribe: Fredag og lørdag den 5. og 6. februar kan man købe tapas som take-away på Quedens Gaard. Det er dog ikke en sædvanlig omgang tapas, der er på menuen.

Den er nemlig lavet af Cesar og Jesper Eugenio, der driver frisørsalonen lige på den anden side af gaden. Jesper har ejet en tapas restaurant på Lanzerote i otte år, og det er nogle af de gode retter derfra, som man får, hvis man bestiller.


Vi har flere gange spist hos Jesper og Cesar, og det har hver gang været helt fantastisk mad, og Jesper er bare en kunstner i et køkken. Vi prøvesmagte det i søndags, og jeg kan forsikre alle om, at det er det bedste tapas jeg nogensinde har smagt

Lise Frederiksen


- Vi har flere gange spist hos Jesper og Cesar, og det har hver gang været helt fantastisk mad, og Jesper er bare en kunstner i et køkken. Vi prøvesmagte det i søndags, og jeg kan forsikre alle om, at det er det bedste tapas, jeg nogensinde har smagt. Det er jo også sjovt, at det er naboerne i gågaden, der kommer og laver maden. Vi kom for alvor i snak med dem Jesper og Cesar, da vi begge var lukket ned i foråret, og jeg var med det samme klar, da Jesper foreslog, at vi skulle lavet et samarbejde på tværs af gaden, siger Lise Frederiksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce