Annonce
Ugeavisen Ribe

Termansens har succes med musikalsk take-away

Termansens har succces med Musikalsk Take-away og det fortsætter i hele marts måned.
Termansens fortsætter konceptet med livestreamet musik i denne måned, hvor flere store navne er på programmet.

Ribe: Martin Schack og folkene bag Termansens har svært ved at få armene ned efter en måned med musikalsk take-away.

Månedens sidste koncert var med Danmarks allerbedst pianister, nemlig Henrik Gunde. Undertegnede deltog i den musikalske take-away med en særdeles veloplagt Henrik Gunde, bassisten Nicolas Kock og trommeslageren Karsten Bagge. At påstå, at det var helt ligesom at være der selv, er en overdrivelse, men i en tid hvor man jo nærmest er udelukket fra alt det, der giver mening og kolorit på tilværelsen, er dette tiltag et rigtig godt supplement. Der var god lyd, og kamerafolkene havde styr på deres opgaver. Og så kunne man jo hygge sig med at læse kommentarer fra de andre deltagere i koncerten. Man kom helt tæt på Henrik Gundes fingre på de sort/hvide tangenter, og man kunne kun blive imponeret over hans spil.

Annonce

Flere lækre onsdagsgodter

- Folk har taget så godt imod vores takeaway, at vi fortsætter i marts måned med. Og lad os bare sige det med det samme, vi fortsætter den gode stime med lutter lækre onsdagsgodter, siger Josephine Nielsen-Bergqvist fra Termansens.

Onsdag den 3. marts får stedet besøg af de to kontrabassister, Morten Ramsbøl og Torben Bjørnskov og den 10. marts er det Emil De Waal/Gustav Ljunggren, der leverer musikken. Onsdag den 17. Marts er det indehaveren selv, Martin Schack, der er på scenen sammen med sit gode hold fra konceptet Jazz på dansk.

24. Marts er det Jacob Fischer/Martin Schack mens det den 31. marts er rapperen Per Vers, der gæster stedet. Alle koncerterne streames på Termansens Facebookside. Når koncerterne er streamet, så bliver de liggende på Termansens facebookside og kan også genopleves der.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce