Annonce
Ugeavisen Ribe

Ribes jazzede spillested er nu klar med streaming

Termansens er nu klar med en koncert, hvor der også er plads til publikummer. De har ændret stedets udformning, så alle kan sidde trygt. Foto: Bo Maimburg
Der er på fredag den 19. juni koncert på Termansens med Groove Kitchen der er en fortolkning af store mestre.
Annonce

Ribe: Da Danmark lukkede ned, blev rigtig mange koncerter aflyst, ligesom mange jazzmusikere fik ryddet hele deres kalender.

Det gik naturligvis også hårdt udover spillestedet Termansens og pianisten Martin Schack. Han tog dog hurtigt et initiativ til at streame koncerter, og det har givet mange gode oplevelser. Termansens vil fremover streame koncerterne, samtidig med at der også vil være plads til publikummer.

- Med de hensyn, vi skal tage har vi plads til 25 publikummer og vi ser naturligvis frem til at give en lille eksklusiv skare af jazzelskere en god oplevelse. Men vi vil fremover også streame vores koncerter, så endnu flere kan få en musikalsk oplevelse, siger Martin Schack.

Der er indkøbt topmoderne streamingudstyr, og Martin Schack har fået hjælp af Mads Roager og Firaz Saleh der har hjulpet med teknikken. Der er lagt op til virtuos og groovy klaver trio, når Martin Schack og co. i dyb respekt fortolker værker af de store mestre som Errol Garner, Jan Johansson, Oscar Peterson og Ahmad Jamal; pianister som satte et stort aftryk på jazzmusikken. Martin sætter i denne konstellation fokus på sine egne store musikalske forbilleder, og han har valgt at bringe to unge talenter fra sit opland i spil. Musikken leveres med overskud, udadvendthed og masser af energi.

Med sig har han bassisten Niklas Emborg Gjersøe og trommeslageren Hans Kristian Knold. Man kan købe billet på Termansens hjemmeside og så bliver koncerten livestreamet og man kan her støtte artisterne via paypal.Me/Schackster eller mobilepay på telefon, 25791718

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce