Annonce
Ugeavisen Ribe

Testkør en Toyota direkte fra værkstedet

Louis Lund er klar til at tilbyde kunderne en prøvetur, samtidig med at der er julemesse. Foto: Bo Maimburg
Der er rig lejlighed til at testkøre en ny eller brugt bil til Toyotas julemesse.
Annonce

Når der er julemesse hos Toyota, er der naturligvis ikke plads til de mange biler i hallerne. Men det betyder naturligvis ikke, at man ikke kan få en prøvekørsel i en af de mange nye eller brugte biler.

- Det vigtigste er naturligvis, at vi er værter for julemessen i den kommende weekend. Bilerne kan derimod ses på værkstedet, og her vil medarbejderne også være tilstede. De er naturligvis altid klar til en god bilsnak, og hvis man har lyst til en prøvekørsel, er vi naturligvis klar til det, siger Louis Lund.

Man plejer at sælge godt 15 biler i forbindelse med julemessen, og det håber han selvfølgelig sker igen. Han fortæller også at der i ugerne efter messen også er rigtig godt gang i salget af biler, og det er tit baseret på snakke, der er startet til messen.

Selvom Louis Lund er stærkt involveret i messen, er det Bente Lauridsen og Allan Hansen, der har hovedansvaret.

- Vi har en masse gode tilbud på både nye og brugte biler til messen, og det er naturligvis alle mulige forskellige biler og blandt andet de sidste nye hybrid, der rykker rigtig godt i øjeblikket. Messen er med til at sikre, at vi får nye kunder ind i huset, og det er en langsigtet markedsføring, som samtidig medvirker til at skabe liv i Ribe, siger Louis Lund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce